Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewyspanie doprowadza mnie do

Polecane posty

Gość gość

Tego ze jestem rozkojarzona i nie mysle zbyt szybko. No doslownie to nie spie prawie w ogole. Naprawde czasem niektorych rzeczy nie kontroluje ze zmeczenia.

Gość gość
Też tak mam i nie umiem sobie pomóc.

Gość gość
No wlasnie ja tez nie. nie moge juz za bardzo podniesc sie jak siedze bo mi sie ciemno przed oczami robi i szybko musze usiasc .

Gość gość
Ale dlaczego nie śpisz?

Gość gość
Blizniaki.

Gość gość
Tez jestem mama 6 miesiecznych blizniat. Mamy z mezem taki system (on pracuje i wstaje o 6 do pracy) ja jestem z jednym synem w pokoju a maz z drugim spi. Z racji tego ze pracuje ma grzeczniejszego ;-) Ja mam ciezszy przypadek pobudki czasem co pol godz przez cala noc. Takze w nocy mam jedno dziecko. Z tym ze jestesmy na mm. Dzieci nie budza siebie wzajemnie itp. Czasem zawoze jednego na noc do rodzicow. Dwa razy obu zostawilismy. Jak to moja mama mowi nie przejmuj sie ja sie wysypiam na codzien. Nie mozesz brac wszystkiego na siebie bo musisz miec sile zajmowac sie potem dwojka w dzien ehh

Gość gość
Wow ktos odswiezyl moj temat akurat w taki dzien gdzie po raz kolejny padam na twarz. To masz dobrze ja niestety nie mam juz rodzicow a tesciowa niestety w podeszlym wieku. Tak wiec jestesmy skazani na siebie :) wlasnie uspilam jednego z drugim siedzi maz i ja ide spac bo juz nie dam rady dluzej. Heh