Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzyło Wam sie uderzyć dziecko?w jakich sytuacjach?

Polecane posty

Gość gość

Moja 3 latka dostała dzisiaj klapsa,pierwszy raz w życiu.Zaluje,ale czasu nie cofnę.Moja dostała ze potworna histerie,bez powodu.A Wy daliście kiedyś klapsa?W jakim wieku i czy dziecko to pamięta?

Gość gość
Córka 5 lat dostaje średnio raz na dwa miesiące klapsa jak juz przesadzi. Traumy nie ma,ale w minutę ja do pionu stawia i znowu spokój na około dwa miesiące

Gość gość
Moj ma 17 lat jak go pieprzne jak pyskuje to on rzuca sztuccami

Gość gość
Up

Gość gość
Moj syn dostał kiedyś jak mi wyskoczył na ulice,nie wiem jakim cudem ten samochód sie zatrzymał bo to bardzo *****iwa ulica. Natrzaskalam po tyłku,raz w życiu. Pamięta ale traumy nie ma.

Gość gość
No i dobrze niech pamieta

Gość gość
Moja córka dostała kiedyś jako 7 latka od męża-nie klapsa a lanie na goły tyłek.Wracajac ze szkoły (od domu do szkoły miała dosłownie 200 metrów) spotkała koleżankę z innej klasy i poszła do niej nie informując nikogo. Obdzwonilam wszystkie koleżanki,byłam w szkole,maz wezwał policję,co my wtedy przeżyliśmy.Jak wróciła dostała takie lanie,ze aż sie zanosiła od ryku.Raz w życiu.Pamięta,my strach tez.A najgorsze jest to,ze ona jeszcze jak wróciła najpierw dostała porządny ochrzan to jeszcze pyskówki jej sie włączyły,lanie skutecznie buzie jej zamknęło.Nie jestem za biciem dzieci,ale to była taka sytuacja,gdzie oboje wyszliśmy z siebie.