Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucia3

fotowoltaika kraków

Polecane posty

Gość Lucia3

halo kraków, macie fotowoltaike u siebie moze? mąż chce założyć, nawet już rozmawiał z firmą http://pvprojekt.com/. Polecacie panele?

Gość gość
ja polecam. mam i jestem mega zadowolony, więc jak tylko macie na to środki to się nie zastanawiajcie

Gość gość
Jeśli chodzi o firmę związaną z fotowoltaiką to ja współpracowałem z http://www.mega-pol.pl/ przy tworzeniu sieci wysokiego napięcia. Moim zdaniem to bardzo rzetelna firma.

Gość Zeneg
znam tę firmę http://pvprojekt.com/ oni troche takich większych instalacji już chyba zrobili? U mnie na wiosce działali i bardzo ich chwalili

Gość gość
opłaca się . Jest to inwestycja dość poważna . Bardzo droga . Zwraca się w przestrzeniu kilkunastu( ew. kilkudziesięciu) lat. Ale perspektywa darmowego prądu coś za coś wyłożyć kase na fotowoltaike i mieć darmowy prąd

Gość gość
Profesjonalną kompleksową pomoc w zakresie projektowania i realizacji projektów instalacji systemów konstrukcji naziemnych i dachowych PV oraz innych rozwiązań związanych z solarami i energią słoneczną, znajdziesz na www.remor.pl . W Polsce i zagranicą, firma posiada wieloletnia działalność na tym rynku. Nie znam równie dobrej. :)

Gość gość
Polecam zajrzeć na www.dtsserwis.pl/

Gość Bobo89
o nie znałem a widzę że to moje okolice. Musze się nimi zainteresować :)

tylko COLUMBUS ENERGY S.A. - http://columbusenergy.pl/ pełen profesjonalizm, elastyczne finansowanie ;) mam na daszku od nich panele - jestem zachywycona wprawdzie kupiłam jak jeszcze mieli w ofercie polikrystaliczne, ale teraz mają jeszcze piękniejesze monokryształy :) poleeeecam!

Gość gość
potwierdzam! tylko Columbus! ludzie ktorzy pełna profeska na dachu garnieci z montazem! dokumenty zalatwione przez nich a durny zakład energetyczny rowniez musiał sie z nimi zmierzyc i wyszlo na moje - mam super niskie rachuneczki za prad i panelki na daszku

Gość gość
potwierdzam! tylko Columbus! ludzie ktorzy pełna profeska na dachu garnieci z montazem! dokumenty zalatwione przez nich a durny zakład energetyczny rowniez musiał sie z nimi zmierzyc i wyszlo na moje - mam super niskie rachuneczki za prad i panelki na daszku potwierdzam! tylko Columbus! ludzie ktorzy pełna profeska na dachu garnieci z montazem! dokumenty zalatwione przez nich a durny zakład energetyczny rowniez musiał sie z nimi zmierzyc i wyszlo na moje - mam super niskie rachuneczki za prad i panelki na daszku potwierdzam! tylko Columbus! ludzie ktorzy pełna profeska na dachu garnieci z montazem! dokumenty zalatwione przez nich a durny zakład energetyczny rowniez musiał sie z nimi zmierzyc i wyszlo na moje - mam super niskie rachuneczki za prad i panelki na daszku

Gość gość77jjkjnlks
potwierdzam! tylko Columbus! ludzie ktorzy pełna profeska na dachu garnieci z montazem! dokumenty zalatwione przez nich a durny zakład energetyczny rowniez musiał sie z nimi zmierzyc i wyszlo na moje - mam super niskie rachuneczki za prad i panelki na daszku potwierdzam! tylko Columbus! ludzie ktorzy pełna profeska na dachu garnieci z montazem! dokumenty zalatwione przez nich a durny zakład energetyczny rowniez musiał sie z nimi zmierzyc i wyszlo na moje - mam super niskie rachuneczki za prad i panelki na daszku potwierdzam! tylko Columbus! ludzie ktorzy pełna profeska na dachu garnieci z montazem! dokumenty zalatwione przez nich a durny zakład energetyczny rowniez musiał sie z nimi zmierzyc i wyszlo na moje - mam super niskie rachuneczki za prad i panelki na daszku

Gość gość
Mi taką instalację wykonywała firma www.oze-biomar.pl bylismy bardzo z mężem zadowoleni z wykonania tej instalacji. Mamy teraz też duże oszczędności w budżecie domowym. To jest świetna technologia którą wykorzystuje się do przetwarzania energii słonecznej w energię elektryczną.

Gość gość
trafilem najpierw na jakis lokalsow ktorzy chcieli mi sawiac konsktrukcje w ogrodzie ale sie ocknalem ze cos nie tak i ludzie z columbus energy mi pomogli!!! polecam! panelki stoja stabilnie bez ceregielii

Gość gość
z krakowa tylko columbus!!!

Gość gość
Columbus jest wszędzie :P

Gość gość
Słyszeliście o Czystym Powietrzu? Ktoś był na jakimś spotkaniu w gminie i pytał o to, czy można fotowoltaikę sobie z tego machnąć? Mają sporo kasy i podejrzewam, że wyparuje ona mega szybko a przydałoby się wniosek wczesniej zgłosić. To podobno pierwsza tura spotkań w gminach, ale może już ktoś coś? https://swiatoze.pl/program-czyste-powietrze-ruszaja-spotkania-w-gminach/

Gość gość
z czystego powietrza można mieć tanią pożyczkę na fotowoltaikę :P boooosko

Gość gość
trzeba też sprawdzać dotacje w gminach

Gość Kamil

Znam tą firmę. Mi panowie z PV Projekt zakładali panele rok temu i wszystko działa jak trzeba

Gość Ania

U nas taką instalację wykonywała firma pvprojekt.com byliśmy bardzo z mężem zadowoleni z jej wykonania. Mamy teraz dużo mniejsze rachunki więc myślę że to się opłaca

Gość Julia

U nas mamy panele od oze-biomar. Są naprawde spoko, sprawdzają sie super

Gość gość

Zajrzyj na stronię solsum.pl, mają naprawdę bogatą ofertę, gdy chodzi o instalacje elektryczne z użyciem fotowoltaiki więc powinniście być zadowoleni.