Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalooonaaa

mam ochotę a nie mam partnera

Polecane posty

Gość Napalooonaaa

Mam wielki problem mianowicie całymi dniami pracuje w korporacji praktycznie przez to nie mam życia prywatnego. Ostatniego partnera w tych sprawach miałam 3 lata temu dodam że teraz mam 23. Zauważyłam że cały czas jestem napalona myśle tylko o jednym mam ochotę to zrobić ale z facetem a nie z wibratorem nawet nie brakuje mi samej penetracji tylko tej bliskości tego zadowolenia w oczach partnera zapachu pocałunków. Powiedzcie mi drogie panie czy wynająć faceta na godzinę to dobry pomysł ?

Gość gość
Chyba oszalałaś. Nie lepiej jest sobie kogoś znaleźć. Przecież dziś są takie czasy, że większość z nas pracuje po przeszło 8 godzin. Nie znam kobiety, która się na to zdecydowała, tym bardziej w Twoim wieku!

Gość gość
pewnie brzydka jesteś

Gość nana69
Czyś ty zwariowała? To dla opłaconego faceta znajdziesz czas a na pójście gdzieś ze znajomymi to już nie? Weź się ogarnij i zacznij prowadzić normalne zycie,po pracy jeszcze są wieczory i kawałek nocy.W twoim wieku poznać nowych facetów to chyba nie problem a w razie czego są jeszcze portale randkowe . Ciekawa jestem jak ty sobie wyobrażasz tą bliskość z opłaconym facetem na godziny?

Gość Napalooonaaa
Ja pracuje od 9 do 21 w domu jestem około 22 a jeszcze muszę przygotować się po pracy na następny dzień pracy więc nie mam w ogóle czasu. Po resztą nie mam ochoty na seks z pijanym chłopakiem z baru

Gość gość
A skąd jesteś napalona? Pewnie stolica?

Gość Napalooonaaa
Zgadłeś ze stolicy.

Gość gośćksionże
A po co tyle pracujesz? Kiedyś też tak robiłem ale nic mi to nie dało. Pieniądze szczęścia nie dają. Mylne pojęcie. Lepiej przeleżeć z kimś cały dzień. Na jedzenie starczy i dach nad głową. Na spokojną przyszłość też a ile człowiek bardziej szczęśliwy ;)

Gość gość
To lipa tyle czasu bez k***s między nogami ktoś powinien cię dobrze zerżnąć żebyś zapamiętała to

Gość gość T
Doskonale cię rozumie. Zaspokoić możesz się sama czy to wibratorem czy dildo. Lecz tobie z powodu nadmiernej pracy brakuje Czułości dotyku namiętności pocałunków. Do tego już potrzebny jest ktoś bliski. Ktoś przy kim będziesz się dobrze czuła. A nie pierwszy lepszy. Pozdrawiam!!

Gość gość
Czułem, że stolica. Znam ten ból. Nie lepiej zgrać w otwarte karty i znaleźć kogoś w konkretnym celu? 2/3 spotkania w celu rozpoznania? Chętny się znajdzie z całą pewnością. Po cichu zgłaszam swoją kandydaturę ;)

Gość gość
Daj kontakt do siebie napalona

Gość M27_89
Witaj, bardzo dobrze Cię rozumiem. Jako 27-letni facet jestem w podobnej sytuacji. Ciągle praca, praca, praca, zero życia prywatnego:( Nie ma czasu nawet zaplanować spaceru. Masz rację, życie się przewartościowuje i nawet nie chodzi o seks, a o zwykłe towarzystwo, obecność, bliskość drugiej osoby... :( Masz wolną sobotę lub niedzielę? Może wspólna kawa, pogadamy...? Odezwij się na szukam2016@wp.pl

Gość Napalooonaaa
są jakieś serwisy internetowe że można umuwić się za damo na seks ?

Gość gość
Szmata

Gość Napalooonaaa
prawiczek

Gość gość
Napalooonaaa, zapraszam Cię do kontaktu. Mam 24 lata, 188 cm wzrostu i jestem przystojny. Mój email to abc9341@wp.pl :) Napisz kochana :)

Gość gość
Sa ,sa servisy i prywatni jest w czym wybierac od rozmiarow poczawszy, taki sweet f****r to osoba zaufana i cenna inwestycja na kilka mcy jak nie dłuzej,szukaj w necie na własna reke a tutejszy kafeteryjny ciemnnogrod jeszcze ne dojrzał do pewnych sytuacji :-)

Gość gość
Tylko nie szukaj na tym portalu Napalona.

Gość gość
Nic Ci nie proponuję ale jeśli masz ochotę porozmawiać to zapraszam do kontaktu: attaman@o2.pl

Gość gość
Jeżeli masz jeszcze ochotę to pisz Bialoleka123_123@onet.pl Pozdrawiam