Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

umówić się z facetem młodszym

Polecane posty

Gość gośćśćć

o 3 lata? czy to za duża różnica? A drugie pytanie czy powinnam mu powiedzieć zanim się z nim umówię że jestem starsza? Bo on nie wie ile mam lat.

Gość remove
A jakie to ma znaczenie ,że jesteś starsza?Uważasz ,że jak nie zna twojego wieku to podobasz się mu i się z tobą umówi a jak dowie się ,że jesteś młodsza to już nie będziesz fajna?To jakiś idiotyzm.Co wy ludzie macie z tym starsza ,młodsza? Co to ma do rzeczy,ważne jest czy się sobie podobacie. Co to za durne reguły z tym wiekiem,to tylko w jakimś zaścianku takie zwyczaje jeszcze panują.

Gość gość
W zaścianku normalności, cóż takie czasy, że stare baby czegoś oczekują od życia jeszcze. Nie umawiaj się z nim. Po pierwsze na starej piczy c***j się ćwiczy po drugie faceci wolą młodsze do związków.

Gość gość
To zależy od waszego wieku. Jak jesteś po 40, to niedługo czeka cię menopauza, a wtedy większość kobiet zmienia się nie do poznania. Wiem niestety z własnego doświadczenia. Ten proces jest w genach, wiec przypomnij sobie, kiedy przechodziła go twoja matka, babcia. W innym wieku 3 lata nie stanowią wyraźnej różnicy :).

Gość gość
umówić się po 30, 40 i 50 i nie sluchac tych ktorym zal jaja sciska ja tam bede sie umawiac bo lubie

Gość gość
Boze co za durne wypowiedzi. Ja mam 48 lat, spotykam sie z 43 latkiem i roznicy nie widac. Co to sa 3 lata? Nic..masz jakies kompleksy? Debilizm

Gość gośćśćć
ja mam 28 a on 25 lat

Gość gość
jasne że się umów jak Ci się podoba

Gość gość
Hahaha 3 lata?? To zadna roznica. Kobieto, zakladaj kiece i lec! Ja mialam samych mlodszych w swoim zyciu w tym rowniez 10, 11, 5 lat mlodszego.. Niestety w dwoch pierwszych przypadkach to byla za duza roznica, innym razem ja nie mialam ochoty. Ale zawsze podobalam sie mlodszym- wygladam tez podobno mlodo.. Obecnie bede prawdopodobnie wracac do milosci mego zycia, jeszcze z technikum i jako pierwszy zainteresowany byl ode mnie 2 lata mlodszy ( w tym nastoletnim wieku, to duzo) ..

Gość gość
Zgodze sie tez z Pania, ktora wyzywa zascianek, bo musze przyznac, ze znam osobiscie kobiete, ktora uwaza,ze mezczyzna powinien byc starszy i nawet jeden rok, to dla niej zboczenie.. Noz kur...de.. Slow brak. Chory normizm. Ludzie maja byc ze soba szczesliwi, a nie przejmowac sie jakimis farmazonami. Powodzenia z ta randka!

Gość remove
Jasne,że 3 lata to zadna różnica.Ja miałam 45 lat gdy poznałam 8 lat młodszego faceta,bardzo przystojnego,który szalał za mną,pobraliśmy się i nigdy z powodu wieku nie było żadnych problemów.Problemem zaczął być dopiero alkohol,którego zaczął pić coraz więcej,ostatecznie zostawiłam go,ale jeszcze długo o mnie walczył. Moja znajoma jest 20 lat starsza od swojego faceta i nikt nie robi z tego problemu.Czasy się zmieniły i nie róbcie problemu,bo on jest 3 lata młodszy.W mojej rodzinie wszystkie kobiety są starsze od swych mężów,moja siostra jest starsza o 2 lata,bratowa o 4 lata a ja byłam o 8 lat,normalka.