Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczyłam się żonatym mężczyzną i cierpię z tego powodu

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś miała/ ma podobnie i chce pogadać? Czuję się okropnie z tym, że podoba mi się żonaty, znacznie starszy ode mnie facet, ale jak to mówią: serce nie sługa...

Gość gość
Zajmij się czymś pustaku.

Gość gość
Dlaczego mnie wyzywasz od pustaków? Znasz mnie, moją historię? Nie rozumiem skąd w ludziach tyle jadu...

Gość gość
Mam podobnie niestety. A w twoim przypadku on wie o tym?

Gość gość
nie przejmuj się. O tej godzinie jeszcze gimbusy tu siedzą, ale o 23 mama zawoła do spania do będzie spokój :P

Gość gość
To cierp, nam to lotto.

Gość gość
też jestem zakochana w żonatym,ale trzymam się z boku bo nie chce rozwalać jego małżeństwa. nie jestem do tego zdolna bo boję się,że przyszłoby mi za to zapłacić pewnego dnia. trzymam się z daleka i czekam może pewnego dnia..

Gość gość
Raczej nie - staram się kamuflować jak tylko mogę.

Gość gość
a zamierzasz mu powiedzieć czy raczej chcesz się trzymać z boku?

Gość gość
Serce nie sługa? Chyba u suczki z cieczką, dziewczyno. Ja popadam w zauroczenia co jakiś czas, niewykluczone że z pewną regularnością. To nawet byłoby zabawne, gdyby nie wiązało się z tym niepokojem, fantazjami, nieomal rozpaczą itd itp. Ale żeby mi to miało przyćmić zdrowy rozsądek??? Miałabym robić z siebie idiotkę z wścieklizną macicy i fantastkę? Niedoczekanie. Więc czekam aż przejdzie. Zwykle wystarczy jakieś pół roku. Raz mijało mi przez trzy lata. Innymi słowy polecam cierpliwość.

Gość gość
woytek kiedy qrwo zdazyes wyjsc za maz gejuchu :D woof woof

Gość gość
Ja też staram się trzymać z daleka od tego "swojego", ale nie zawsze jest to możliwe. To bliski przyjaciel moich przyjaciół i stąd często na siebie wpadamy. Wydaje się być mną zainteresowany, ciągle zagaduje, komplementuje, ale staram się nie zwracać uwagi na to. Czuję, że to kobieciarz, który przeżywa drugą młodość i podrywanych przez niego dziewczyn jest więcej.

Gość gość
jarek stary chuy

Gość gość
Nie zamierzam mu o niczym mówić, bo niby po co? To nie jest mężczyzna dla mnie i dlatego chcę o nim jak najszybciej zapomnieć.

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak facet kobieciarz, jak możesz na niego nawet patrzeć.

Gość gość
Po co pozwalasz sobie na myślenie o nim, nakręcasz się sama, kodujesz w umyśle. UCIEKAJ od myśli o nim po inaczej wyrządzasz sobie krzywdę.

Gość gość
ma brzydkie dzieci :D

Gość gość
22:54 - Spokojnie, jestem rozsądną osobą i na pewno nie zrobię z siebie idiotki. Napisałam tutaj po to, by pogadać z kobietami o podobnych doświadczeniach o tym, jak wyleczyć się z takiego fatalnego zauroczenia. Tak jak wspomniałam, wyczuwam, że to kobieciarz, który szuka potwierdzenia swej atrakcyjności w oczach młodych kobiet. Np. dziś najpierw gadał ze mną, a potem, kiedy byłam w stosunku do niego oschła, udał się w stronę dwóch innych dziewcząt. Tak więc same widzicie...

Gość gość
23:14 - masz rację. Już cierpię, a co dopiero, gdyby to zaszło dalej... Mam nadzieję, że to zauroczenie minie i poznam jakiegoś fajnego mężczyznę w moim wieku.

Gość gość
do tej czarnej stazystki ktora nie wiem czy ma 19 lat :D a potem lazil ostentacyjnie z tel. i mowil dobrze kotek :D och i czy nie dzwonila jego zona :D uwielbiam go gasic porzadna riposta :D niech se sledz nie mysli zem w ciemie bita :D

Gość gość
sek w tym ze tam sa prawie same muflony albo stare wiec q**s nie ma ze mna szans :D

Gość gość
Spalas z nim autorko?

Gość gość
23:12 - początkowo nie wiedziałam, że taki babiarz z niego. Dopiero później zauważyłam, w jaki sposób patrzy na młode kobiety i poczułam się okropnie.

Gość gość
23:22 - Za kogo ty mnie masz? Jestem spokojną dziewczyną, która ma poukładane w głowie i nie zrobiłaby takiego głupstwa. Nasz kontakt opiera się na rozmowach tylko i wyłącznie.

Gość gość
czego mozna oczekiwac po kims kto mowi ze lubi swoje dzieci ale jakby ich nie bylo to byloby ok :D qrwiarz 1 masci. ale pogadajmy teraz o love of my life burku :D

Gość gość
też cierpię, kocham, a on ożenił się z inną. Myślę, że takie sytuacje są już przesądzone i wszystko jest jasne. Pozostaje nam urwać kontakt, odseparować się, zapomnieć