Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka  ma

Inny temat2

Polecane posty

UP ale nuda, wiecie, tak ja se ostatnio po ruhal ,że nie chce mi się, aż pisać, ale pozdrawiam Was mimo wszystko...

Gość gość
Darjuz moze coś więcej na ten temat brzmi bardzo zachecajaco moje zmysły zaczynają sie budzic

Gość Darjuż
:D post wyżej no nie wiem kim jesteś. Kobieta czy mężczyzna, wróg czy przyjaciel. Może ktoś pracuje dziś? Mam temat do dyskusji. Przyjaźń damsko męska. Prawdziwa. Czy istnieje tak intensywna lecz bez cech związku. Czy może przetrwać mimo zawarcia ślubu z inną. Czy może zaistnieć w trakcie związku z inną. Ale także jak, jako partnerki postrzegacie takie przyjaźnie gdy dotyczą waszych związków. Czy mogą istnieć sprawy zarezerwowane dla przyjaciela a partnerka seksualna może być z nich wyłączona? I czy takie przyjaźnie kobiety i faceta kończą się łóżkiem. A jeśli łóżkiem to czy możliwa jest dalsza przyjaźń. Stawiając tyle pytań nakreślam zgrubsza zakres ciekawej dyskusji. Mile widziane własne przeżycia i osądy.

Gość gość
Przeżyłam cos takiego co skonczylo sie bardzo zle facet po pewnym czasie mnie zostawiłam ale później chciał wrócić bo zostawiłam go kochania moje dziecko bardzo to przeżyło moja kochanajaca rodzina rozpadla sie dzięki takie przyjazni

Gość gość
Taka. Przyjaźni kończy sie lozkiem i wyrzutami sumienia niestety nigdy tego sie nie odbuduje i zawsze zostaje smrud w związku nie warta jest gra zajęćzki dlaczego ludzie tk szybko Zapominaja o swoich najbliższych

Gość gość
Taka przyjaźń jest możliwa tylko z mężczyzną, z którym łączył nas seks, ale pożądanie już zgasło.

Gość ka  ma
Przyjaźń między kobietą a mężczyzną istnieje, dopóki jedna osoba utrzymuje w tajemnicy swoją miłość do drugiej:) albo inny cytat... Przyjaźń damsko męska istnieje kiedy nie chodzi w niej o seks a ludzie traktują się jak rodzeństwo. Chociaż moim zdaniem pierwsza opcja jest najczęstsza. Jeszcze ktoś tu napisał o takiej relacji z kimś z kim łączyło i łóżko i uczucie ale pożądania już nie ma. Tak też mogłoby być, tylko też nikt nie zagwarantuje że pożądanie nie powróci:) z tymi "tajemnicami" to po mojemu w porządku jeśli facet facetowi a kobieta kobiecie z czegoś tam sie zwierza czy porusza tematy których nie porusza z partnerem.

Czyli generalnie nie do zaakceptowania sytuacja relacji przyjaciółki, tej trzeciej, w waszych związkach.

Ktoś powiedział że możliwa pod warunkiem że łóżkowe sprawy są uregulowane i każdy układa nowe życie. To mimo że istnieje taka możliwość to jak wy kobietki odnalazły byście się w takim związku ze aktualny wasz utrzymuje kontakt z byłą. Myślę że flądra to byłoby jednym z lagodniejszych określeń które byście użyły. Ktoś powiedział że nie warto. No cóż, ja uważam że można pewne sprawy pogodzić potrzeba tylko dobrej woli, i myślenia że partner czy druga osoba to nie jest dana na wyłączną własność.

8:10 opowiedz jak z tobą było. Przyjaźniłas się bo... Liczyłaś na coś więcej . . Pożądałaś go skrycie .. why?

Gość gość
temat zapchany, proszę tu już więcej nie pisać 🖐️

8:10 opowiedz jak z tobą było. Przyjaźniłas się bo... Liczyłaś na coś więcej . . Pożądałaś go skrycie .. why?

Gość gość
Nie rozumiesz że zapchane? po co tu jeszcze piszesz? :O

Gość gość
Przyjaźni taka moze istnieć tylko pod warunkiem ze obje tego chcecie i nic więcej nie oczekujecie od siebie jasno zaznaczyliscie swoje granice i to jest uczciwe w stosunku do swoich partnerow

Gość gość
Pamiętacie jeszcze, ze to forum o kupie?:D

Gość gość
Darjuz coz moge ci napisać zle sie wszystko skonczylo każde piaski w swoja stronę i tak już zostało bardzo tego zaluje ze nie mamy juz wspólnych marzeń i planie na przyszłość nasza rodzina różnila sie jak stluczone piątek z których nie można stworzyć calosci

Gość gość
Każde z nad poszlo w swoja stronę najbardziej ni szkoda dziecka brakuje mi wspólnych panow i marzeń ale cuz wybrał inne życie teraz tego zaluje ale jest. Juz zs pozno

Tak wiem jak się skończyło ale interesuje mnie co działo się przed rozstaniem. Czemu do tego doszło na czym polegała ta przyjaźń, był sex? pożądanie?

Gość gość
Tak na początku byla przyjaźni ale później byla radcynacja drugiej osoby pożaraniem tego nie nazwę tylko chęć zdobycia. I udowodnienia sobie następnie wstyd i przeprosiny ale za pismo wszyscy na tym ucierpieli

Gość gość
Kama lubisz sie. Wpieprzac miedzy wodka a przekaska

Gość gość
14:31 mamy temat3 na którym czekamy z kamą na ciebie. Piszesz z edytora tekstu, sprawdź co ci wskakuje bo masz pełno literówek i czasem trudno ogarnąć.