Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

być chudą jak się czujecie, do szczupłych mam

Polecane posty

Gość gość

Mam 160 cm i waga 45 kg. Powoli spada mi waga. Chcę ważyć mniej więcej 40 kg. Kiedyś tyle ważyłam i bardzo dobrze się czułam. Przed ciążą przytyłam 2 kg. A po ciąży zostało mi dodatkowe 3 kg. Jestem niska i widzę, że nawet dodatkowy kilogram odkłada mi się w udach i tyłku i już to widać.

Gość gość
przestan zrec ty tlusciochu. Pewnie celulit z tylka zwisa ci juz do kolan

Gość gość
Mam 163 i ważę 42. Gdzie Ci niby cokolwiek się odkłada? :D To może rusz dupę, bo przy takiej wadze problem może być z chudym i sflaczałym ciałem, a nie odkładaniem "zbędnych kilogramów".

Gość gość
Aha, i ja wcale nie mam większych planów by ważyć więcej, nie lubię jak ktoś wtrąca się w moją wagę, ale nie rozumiem takiego wydziwiania.

Gość gość
Jestes psychiczna, masz anoreksję...udaj sie do psychiatry.

Gość gość
Mam 163 jak wazylam 48 to tragicznie wygladalam. 52 juz ok, Ale te 48 to skóra i kości i fatalnie się czułam. Teraz mam 54 ,5 i ciut za dużo bo spodnie niewygodne ale 53 w sam raz się czuje.

Gość gość
Mam 153cm i waze 48 kg i wygladam szczuplo, nie chudo, ale normalnie. Te chudziny na starość szybciej sie starzeją, szybciej wychodza zmarszczki. No ale jak kto lubi.

Gość gość
Ja mam 161 i 47 kg, chcialabym wazyc 50, z taka waga czulam sie najlepiej. Przeciez jak bedziesz wazyla 40 kg to bd wygladala jak maly szkielecik :( Chyba, ze jestes jakiejs grubej kosci, no nie wiem. U mnie widac kazdy spadek wagi i to oczywiscie na niekorzysc. Tyje z trudem i trudno to zauwazyc niestety :/

Gość gość
to nie jest chudość, to choroba psychiczna specjalista się kłania