Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oryginalne perfumy

Polecane posty

Gość gość

Szukam czegoś oryginalnego na prezent dla chłopaka. Nie chcę typowych perfum ale coś oryginalnego, śmiesznego- wiecie o co chodzi :) Liczy się wasz każdy pomysł!

Gość gość
Opcja z tą wodą toaletową to świetna sprawa. Teraz jest dużo fajnych kosmetyków na bazie marihuany i te produkty stają się coraz bardziej popularne. Sama stosuję krem do twarzy na bazie konopi (również tam zamawiam) i nic innego bardziej mi nie pomaga :)

Gość gość
Ciekawe pomysły na prezent znajdziesz w sklepie https://mania-perfum.pl/pl/ Zawsze coś tam dla siebie wybiore no i paczka przychodzi na drugi dzień i kosztuje 6zł

Gość gość
kupując perfumy nie musisz rezygnować z perfum, które z pewnością mu się spodobają. Zobacz sobie ofertę www.odlewki.pl tu masz ponad 3500 perfum oryginalnych. Kup mu 10 ładnych zapachów i fajnie zapakuj z pewnością będzie zadowolony :)

Gość gość

Na perfumy Lanvin bardzo dobre ceny masz w parfumstore.pl. Kocham markę i praktycznie ich wszystkie rozwiązania. Po prostu zapachy uniwersalne, mocno energetyzujące, czasami relaksujące z poleceniem dla kobiet. Pracuję w obsłudze klienta i wiele razy zbierałem pozytywne opinie o tej marce. Korzystam z testerów, koniecznie oryginalnych, a w tym sklepie dostępne w najniższych cenach na rynku. Nawet na aukcjach, czy prywatnych ogłoszeniach tak tanio nie dostaniesz.

Gość gość

Wszystkim osobom, które postanowiły zająć się sprzedażą i produkcją własnych perfum polecam nawiązać współpracę z firmą www.mediagold.com.pl Oni zajmują się produkcją opakowań kartonowych, które są przeznaczone między innymi dla przemysłu kosmetycznego.

Gość Pedro

Ja ostatnio dostałem od dziewczyny kosmetyki do włosów Masveri. Bardzo dobra jakość i super zapachy. Jestem mega zadowolony.