Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były się ze mnie śmiał do swoich znajomych...

Polecane posty

Gość gość

Ale tak mnie obsmarowywał... To takie przykre...

Gość gość
Faceci już tak mają,że lubią obgadywać swoje byłe.Stało się,nie odwròcisz tego.Teraz pozostaje Ci się tym nie przejmować.No chyba że masz pomysł żeby jego skompromitować przy jego znajomych.

Gość gość
Mój też i co w związku z tym? Nawet tych ludzi nie znam. I nigdy ich nie poznam, więc nie widzę sensu w przejmowaniu się tym.

Gość gość
Ale ja z nim byłam wtedy związku! Jeśli by mnie obgadywał jako byłą, to bym przymróżyła oko. A on do mnie był super dobry, wszystko mu pasowało itd. itd. A jak poszedł do nich, to straszna szydera odchodziła...

Gość gość
W takim razie tym bardziej go olej,bo widocznie chłopak musiał dopieścić swoje ego wyśmiewając się z Ciebie.Na przyszlosc będziesz wiedziała żeby nie ufać zbyt szybko.

Gość gość
A co dokladnie gadal o Tobie?

Gość gość
No bo pod koniec związku z nim mi się wszystko w życiu posypało I miałam długiego doła. Nic mi się nie chciało, byłam niezorganizowana i jak widział tylko u znajomych, że coś jest nieperfekcyjne, to się z nich śmiał, że są jak ja.

Gość gość
To znaczy że Twój ex to idiota. Nie obgaduj go nie zniżaj się do takiego poziomu.

Gość gość
Tak jest zawsze jak od niego odeszłas. Obgadywanie i zmyslanie rzeczy nieprawdziwych a jak z nim byłaś to było wszystko ok. Faceci zawsze próbują nadszarpnac opinie ex żeby inni nie byli zainteresowani.

Gość gość
mój na pewno też, choć tego nie wiem bo nie mamy wspólnych znajomych, tzn jego znajomi by nie "sprzedali" co on mowi o mnie, moi tak samo. ja nie wydałam nikomu jego najgorszych tajemnic, a mogłabym

Gość gość
obgadaj go że ma małego, że lizał ci rowa bo mu nie stawał, i lubi chłopców, daj mu tak samo popalić kiedy to taki sk***asyn

Gość gość
gość dziś Tak jest zawsze jak od niego odeszłaś. Obgadywanie i zmyslanie rzeczy nieprawdziwych a jak z nim byłaś to było wszystko ok. Faceci zawsze próbują nadszarpnąć opinie ex żeby inni nie byli zainteresowani. x Nie generalizuj. Takie przypadki zaradzają się po obu stronach i świadczą o tym że ktoś jest nie dojrzały. Po kilku burzliwych rozstaniach nigdy nie powiedziałem złego słowa o którejkolwiek swojej byłej bo to niesmaczne i gówniarskie. Miałem za to nieprzyjemność obgadywania mnie za plecami przez byłą która mnie zdradziła i próbowała się wybielić ale jej nie "pykło" :P

Gość gość sylwia
Uf jak to czytam to az sie ciesze ze nigdy nie miałam nikogo.byłego.