Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat i już dość facetów!!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam za sobą 5 związków, każdy o stażu od 10 miesięcy do 2 lat. Wszyscy są tacy sami. Na początku ich oślepia i trzyma. Mają wyobrażenie jakieś o mnie, nie przeszkadzają im wady, chcą robić to co ja, lubią to co ja. Są milusi, robią prezenty i się starają, a potem im przechodzi. Sami o mnie zabiegali, a jak już mieli, to zaczynają sobie jakieś szydery urządzać ze mnie do swoich znajomych. Potem zapraszają na spotkania z nimi. Jest DZIWNIE i próbują wmawiać, że mi się wydaje tylko. Albo zarywają mnie żonaci z rozmaitym stażem, zaręczeni. To jest obleśne. (obracałam się dotąd w męskim otoczeniu) Zbrzydły mi wszystkie związki.

Gość gość
Nie Ty jedna :( chyba kazda samotna kobieta wie, jak trudno poznac w tych czasach fajnego faceta :(. Mysle ze o wiele prosciej byloby byc lesbijka ale niestety orientacji sobie nie wybieramy... Mi tez minal caly zapal, juz nie chce mi sie szukac.. juz nie bede modlic sie o dobrego faceta, raczej Bede modlic sie o to by Bog jakby ,,anulowal" z mojego zycia potrzebe milosci, zebym przestala tego pragnac. Chociaz to chyba nie mozliwe :(. Trace chec do zycia ehh

Gość gość
Słabsza genetycznie?

"Mam za sobą 5 związków, każdy o stażu od 10 miesięcy do 2 lat. Wszyscy są tacy sami" x Na co jest większa szansa - że Ty trafiłaś na pięciu takich samych facetów, czy że pięciu różnych facetów miało dosyć takiej samej laski?:) Oczywiście znacznie wygodniej jest szukać wad u wszystkich niż u siebie, ale może powinno Ci to dać trochę do myślenia?

Gość gość
Jeśli przeczytasz nagłówek wątku, dojdziesz do tego, że nie dość, że dało mi to do myślenia, to wyciągnęłam wniosek.

Gość gość
jo tez

. Na początku ich oślepia i trzyma x intrygujące. a co i za co?

Gość gość
"Na co jest większa szansa - że Ty trafiłaś na pięciu takich samych facetów, czy że pięciu różnych facetów miało dosyć takiej samej laski?usmiech.gif" x uuu zmasakrowałeś :)

Gość gość
nie ty jedna masz dosc chlopczykow

Gość gość
Mógł to być ciekawy temat ale za malo szczególow

Gość gość
Wczoraj był podobny tylko bardziej zasadowy :)

Gość gość
Tu chyba jedna i ta sama osoba stale zakłada ostatnio te wątki. Mam 28 lat jestem samotna szukam szczęścia/miłości.

Gość gość
Nie prawda. Nie pisałam wcześniej. A o podobnej porze to ktoś dziś pisał, że jest w zbliżonym wieku, ale nigdy nikogo nie miał.

Gość gość
Zawsze jest fajnie na początku, facet podrywa bo pożąda. Potem przychodzi proza życia, dziewczyna okazuje się głupia i nudna, a pożądanie po czasie przechodzi i w łóżku też jest nuda. I tak w kółko.

Gość gość
Normalnie mam do nich wstręt. Z perspektywy czasu, to te związki, w których był seks wyglądały tak, że "p*****ał i zostawił"... jakaś masakra! Najlepiej nie mieć jednak seksu do ślubu. Wtedy jak się spojrzy w stecz, to nie ma czego żałować. Albo jak już mieć, to tylko z najwyższą ligą ]:->

Gość gość
ale pięciu...

Gość gość
Nie wchodzę w podejrzane linki. Pewnie jakieś wirusy rozsiewasz nimi.

Gość gość
:(

Gość gość
Im więcej seksu tym trwalszy związek. Jak dziewczyna traci zainteresowanie i leży jak kłoda w łóżku to nic dziwnego, że facet szuka następnej.

Gość gość
A nieprawda. Jeden były mi powiedział, że jego kolega powiedział swojej byłej jak z nią jeszcze był, że ożeni się z dziewczyną, która będzie mu codziennie dawać oralne pieszczoty. Dawała mu z 2 lata i z nią zerwał i tak. Na odczepnego po drodze się oświadczył i się z tego śmiał do kolegów.

Gość gość
Poza tym nigdy nie uwierzę, że para z 15 letnim starzem będzie mieć częsty seks.

Gość gość
Widać że jesteś pusta więc nie wiem na co liczysz. Pisze ci to jako facet.

Gość gość
właśnie czekanie z seksem daje lepszą wieź między partnerami najlepiej do ślubu

Gość gość
to po co dawałaś dupę przed ślubem

Gość gość
up

Gość gość
prawiczek będzie odpowiednim facetem dla ciebie

Gość gość
właśnie czekanie z seksem daje lepszą wieź między partnerami najlepiej do ślubu xxxxx Po ślubie brak seksu między małżonkami też powinien dawać lepszą więź. Po ślubie też nie warto się w takim razie seksić najlepiej do śmierci.

Gość gość
ja jetsem w letnim zwiakzu i tez mam dosc. Komputer od rana do wieczora, wypominanie prosbe o 2 zl na puszke vcoli b po nocnym dyzurze jestem padnieta i nie cce zasnac. Masakra.

Gość gość
Ja jestem dziewczyną i zniechęcona facetami na serio rozważam związek z kobietą.