Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niskie ciśnienie

Polecane posty

Gość gość

Czy ciśnienie 98/68 rowniez ( tetno 68) mierzone po kawie jest bardzo niskie? Czy powinnam sie martwic? Mam 30 lat, dobra kondycje ale caly czas niskie cisnienie, i zastanawiam sie czy powinnam isc do lekarza?

Gość gość
Jeśli ktoś potrzebuje niedrogiego ciśnieniomierza z pamięcią pomiarów to Simple jest okej. Tutaj się zapisuje bodaj 60 wyników z datami, co jest o tyle ważne jak ktoś monitoruje sobie zmiany ciśnienia w ciągu doby.

Gość beatawalcza
Dobry jest mankiet w moim automacie Simple, nie przesuwa się, dobrze leży na ramieniu i przy pompowaniu nie boli ręka.

Gość gość
Od paru miesięcy używamy u nas w domu aparatu Simple – warto nad nim pomyśleć bo jak za te pieniądze to już sporo umie, wydajnie pompuje, wyświetlacz ma nowoczesny, jasny, wyraźny.

Gość gość
Dobrze nam się mierzy ciśnienie aparatem Senior, ma 5 lat gwarancji więc powinien nam trochę podziałać nim padnie...

Gość klimeksara
Ostatnio muszę ciśnienie sobie kontrolować i kupiłem do tego SmartCardio fajnie sobie radzi, wynik jest szybki wyświetlacz ma na tyle duży że okularów do odczytu zakładać nie muszę

Gość gość
Witam, ja zamawialam parę dni temu Simple i fajnie wyglada, mimo ze maly to też nie na tyle maly zeby wyświetlacz był jakiś nieczytelny itp.

Gość gość
Dobrze nam działa SmartCardio od Sanity, ładny czytelny panel sterowania, od razu mamy wyniki zinterpretowane, nie muszę być lekarzem, żeby wiedzieć że coś jest nie tak z ciśnieniem

Gość gość
Świetny wyświetlacz ma Simple, to jest atestowane urządzenie medyczne także wyniki są obiektywne a nie jakieś wyciągnięte z kapelusza jak ten królik :P

Gość gość
Bardzo fajne mam doświadczenia z SmartCardio, to mój pierwszy ciśnieniomierz i działa szybko, łatwo sobie ze sterowaniem idzie tu poradzić, jest mocno intuicyjny jeśli chodzi o obsługę.

Gość gość
Super ciśnieniomierzem jest SmartCardio, kupowałam rodzicom i są bardzo zadowoleni – wygodny, lekki, z wbudowanym akumulatorem więc odpada zabawa z bateryjkami.

Gość gość
Małym wygodnym w przenoszeniu ciśnieniomierzem jest mój Simple, tani, nie zajmuje dużo miejsca w torebce a mierzy bardzo lekko, bez marnowania czasu

Gość gość
Dzień dobry. SmartCardio jest rzeczywiście bardzo poręczny, wyniki na ekranie widać bardzo wyraźnie. Dostałam w prezencie od córek ;-)

Gość mjjk

Będę doradzała Senior dla seniorów ale nie tylko. Sama jeszcze babcią nie jestem a korzystam właśnie z tego modelu. Pompuje szybko i jednocześnie bez ucisku, ręka po takim pomiarze nie boli co wcale nie jest normą przy innych modelach które potrafią docisnąć mankiet aż do granic możliwości.

Gość majka
Dnia 7.05.2019 o 13:21, Gość mjjk napisał:

Będę doradzała Senior dla seniorów ale nie tylko. Sama jeszcze babcią nie jestem a korzystam właśnie z tego modelu. Pompuje szybko i jednocześnie bez ucisku, ręka po takim pomiarze nie boli co wcale nie jest normą przy innych modelach które potrafią docisnąć mankiet aż do granic możliwości.

Też polecam

Gość atik

Super opcja jak będziecie chcieli jakiś niewielki ciśnieniomierz to model SmartCardio przygotowany przez Sanity. Bardzo wygodny w obsłudze, niewielki więc będzie można go ze sobą zabrać jak się gdzieś wyjeżdża.

Gość adam

Zobaczcie sobie jak to wygląda, gdy chodzi o ciśnieniomierze Sanity, mają sporo fajnych modeli więc jak zwrócicie uwagę na tą markę to coś sensownego będzie można wybrać. Myślę, że między innymi model Simple może być taką ciekawą opcją.

Gość Kuba
Dnia 10.09.2019 o 14:17, Gość atik napisał:

Super opcja jak będziecie chcieli jakiś niewielki ciśnieniomierz to model SmartCardio przygotowany przez Sanity. Bardzo wygodny w obsłudze, niewielki więc będzie można go ze sobą zabrać jak się gdzieś wyjeżdża.

Tez zdecydowanie polecam ten cisnieniomierz

Gość kuba

Ja też planowałem zakup ciśnieniomierza, trafiłem na SmartCardio w mojej aptece w promocji, więc kupiłem, aptekarka zachwalała, teraz widzę w sieci, że też zbiera pozytywne oceny więc mam nadzieje, że się sprawdzi.