Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naukowcy ostrzegają nie warto się sprawdzać przed ślubem uprawiając seks

Polecane posty

Gość gość

można się na tym przejechać

Gość gość
A jesteś tego świadom że tacy jak ty nigdy nie będą mieć dziewczyny jakiejkolwiek?

Gość gość
Jestesmy swiadomi, ze kobiety chca roochaczy a porzadnych mezczyzn olewaja.

Gość gość
ha ha

Gość gość
Życie w związku nie opiera sie li tylko na seksie! Ja nie potrafisz go stworzyc,to i kobiety cie nie chcą. I nie wypowiadaj się za jakies dziewczyny i jakichś naukowców ciołku.

Gość gość
Mezczyzni sa z wami tylko wylacznie dla seksu wiec zwiazek sie opiera tylko na seksie.

Gość gośćina
Seks to taka sama czynność fizjologiczna jak jedzenie , sen czy oddychanie. Bez seksu nie było by życia!

Gość gość
Bez tlenu, jedzenie i tlenu możesz umrzeć bez seksu nie wiec prosze nie porownuj

Gość gość
Bez seksu świat byłyby nudny i szary.

Gość gość
Ale gdyby Twoi rodzice sie nie seksili to by Ciebie nie było. To było bardziej szerokie uogólnienie.

Gość gość
podaj zrodlo naukowe

Gość gość
Jak się nie sprawdzi przed ślubem to potem można wylądować na całe życie z kłodą w łóżku. I frustracja 10/10.

Gość gość
Jesli kobieta nie sprawdzi jaki jest seks z różnymi mężczyznami to potem bedzie cale życie sfrustrowana z powodu niezaspokojenia selsualnego aż pojdzie po rozum do glowy i znajdzie sobie innego. A Jej mąż wiecznie będzie się awanturowal i obarczal Ją winą za wszysyko bo tak latwiej niż przyznać się że jest do d**y w łóżku.

Gość gość
Tak samo jak facet nie sprawdzi jaki jest seks przynajmniej z kilkoma kobietami.

Gość gość
dziś xxx Kompletna bzdura jak sprawdzi seks z wieloma mężczyznami tojest to jest duża szansa, że go zdradzi w przyszłości, bo nie wytrzyma z jednym do końca życia.

Gość gość
Im mniejsza liczba partnerów tym trwalsze małżeństwo "Okazało się, że największe zadowolenie ze związku deklarowały kobiety, dla których mąż był pierwszym i jedynym partnerem seksualnym" Naukowcy ostrzegają, że nie warto prowadzić zbyt rozwiązłego życia seksualnego. Obecnie wiele dziewcząt uważa, że jeżeli „wyszaleją się” w młodości, będą miały bardziej udane życie małżeńskie. Okazuje się, że jest wręcz przeciwnie. https://kobieta.wp.pl/recepta-na-udane-malzen stwo-mala-liczba-partnerow-seksualnych-5982740951802497a

Gość gość
Fajnie jest być naukowcem...wymyśla się różne tezy, nic się nie robi a kasa leci z nieba. Potem ludziska się podniecają kazdą mądrością. Ostatnio udowodnili że kobiety szczupłe i ładne są bardziej atrakcyjne. No naprawdę nie wiem jak im się udało dojść do takich wniosków.

Gość gość
Pewnie znajdą się i badania dokładnie odwrotne, że warto uprawiać seks przed ślubem, bo potem może być katastrofa.

Gość gość
dziś xxxx Tyle, że jest podobne badanie gdzie sprawdzili 2000 par przez 10 lat okazało się, że najtrwalszy związek jest wśród par które czekały z seksem do ślubu.

Gość gość
"Czekaliśmy z tym do ślubu i klapa Tejrezjasz dziś jest już po rozwodzie. - Z seksem grzecznie czekałem do ślubu i - nigdy nie było naprawdę fajnie. Bardzo się starałem, mam nadzieję, że ona też, ale nasze potrzeby i oczekiwania były tak różne, że mimo dziesiątków rozmów i tak nic z tego nie wychodziło. Inna sprawa, że po latach dowiedziałem się, ile przemilczała, ale to już inna bajka - wyznaje. Według niego Kościół robi ludziom krzywdę, każąc czekać z seksem do ślubu. Pobudki jakie nim kierują są bardzo proste - nikim się tak dobrze nie kontroluje, jak nierozładowanym frustratem - stwierdza mężczyzna. Przed ślubem trzeba się wypróbować - uważa Krzyś, żeby związek nie skończył się rozwodem, tak, jak to było w jego przypadku. Marcin też czekał z seksem na swoją dziewczynę. Jej bardzo zależało na tym, żeby zaczekać z tym do ślubu. Ale wstrzemięźliwość była dla mężczyzny uciążliwa: - W końcu nie wytrzymałem i jej wygarnąłem, że ja tak dłużej nie mogę i kończę ten związek. Dziewczyna po kilku dniach od rozmowy - obiecała mu zmianę w swoim nastawieniu. Ale czas płynął dalej, a nic się nie zmieniało. Zaplanowali małżeństwo, a Marcin postanowił, że wytrzyma już do końca. - Był ślub - hura… W końcu straciła dziewictwo. Po roku małżeństwa - taki krótki wniosek - kompletnie do siebie nie pasujemy w sprawach łóżkowych. Ja mam potrzeby wielkie, ona nie. Ja uwielbiam eksperymentować w łóżku i nie tylko w łóżku, ona nie. Dla niej jedna pozycja to jest ekstra. Od ślubu minęły już cztery lata… Miałem dwie kochanki. Bo tylko z nimi czułem się spełniony w tych sprawach, ale również uwielbialiśmy ze sobą spędzać czas. Wspólne wyjazdy, tematy, zainteresowania. Dlaczego nie wyszło? Bo nie miałem odwagi, żeby o tych skokach powiedzieć żonie i zakończyć to małżeństwo - wyznaje Marcin. Nadal tkwi w tym związku i z każdym dniem czuje się coraz bardziej zagubiony i niespełniony. Zdaje sobie sprawę z tego, że jest w tym też sporo jego winy. Zaufał kobiecie, że po ślubie dużo się zmieni, a okazały się to być puste obietnice. Ich niedopasowanie seksualne prędzej czy później zabije to małżeństwo."

Gość gość
Są naturalne różnice między kobietą a mężczyzną w zakresie oczekiwań od związku. Różnica polega na tym, że kobiety są z mężczyznami przede wszystkim dla relacji, a mężczyźni z kobietami dla seksu. Dlatego to mężczyźni powinni być prawiczkami do ślubu, kobiety nie koniecznie.

Gość gość
Przejechac to sie mozna na slubie. Poczytaj kafe :D

Gość gość
dziś Bardzo rzadki przypadek predzej małżeństwo rozpada jak sie para sprawdza przed ślubem.

Gość gość
Taa, bardzo rzadki. Chyba tak rzadki jak ty.