Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitnaa

Deszczowy wtorek

Polecane posty

Gość błękitnaa
Najpierw podajesz przykład z życia, a po chwili piszesz żeby wierzyć w nierealne.

Gość dobra zmiana
Poprawil się z tym ze PRAWIE nie ma kobiet które by go nie chciały czy mi się wydaje?> cos ci sie wydaje albo mi zjadlo jakis wyraz nigdy nic takiego nie pisalem! jest za pewno bardzo wiele ktore by mnie nie chcialy i nie chca nic w tym odkrywczego, pewnei nawet wiecej by mnie nie chcialo nic chcialo :D ale sa tez takei nieliczne ktore by wziely bez mrugniecia okiem :D tylko co to ma do rzeczy ?

Gość dobra zmiana
Najpierw podajesz przykład z życia, a po chwili piszesz żeby wierzyć w nierealne. > bo to przyklad z zycia ale moim zdaniem trafia sie raz na stoo wiec nierealny ale mozliwy :D nie wiem czego nie rozumiesz.

Gość błękitnaa
tak jak ci sie ktos nie podoba to bez sensu nie ma chemii to nic nie ma, nawet jak chemia jest to nie ma gwarancji ze cos bedzie ale bez podobania sie sobie nawzajem to mozna zapomniec o czymkolwiek moim zdaniem. x Tu się zgadzam. No ale sam pisałeś, że 90% kobiet to desperatki z Ferdkami. Tu nie ma chemii.

Gość błękitnaa
pewnei nawet wiecej by mnie nie chcialo nic chcialo smiech.gif ale sa tez takei nieliczne ktore by wziely bez mrugniecia okiem x Aha, a Ty tych ostatnich zapewne nie bierzesz pod uwagę?

Gość błękitnaa
Pyk

Gość błękitnaa
Pyk

Gość błękitnaa
Założę zaraz nowy.

Gość błękitnaa
Pyk

Gość błękitnaa
Pyk

Gość dobra zmiana
nieprawda jest chemia do ferdka kobieta sobie wmowi chemie nawet do shreka :D facet jak ma brzydka kobiete to wie ze jest brzydka, kobieta jak ma brzydala to udaje ze jest piekny aby sama w to uwierzyc :D facet nie musi miec pieknej kobiety cyz wierzyc w klamstwa on bilansuje jesli mu wyjdzie ze mimo iz brzydka to ma to czy tamto i mu odpowiada to bedzie zadowolony. dla kobiety JEJ facet musi bryz przysttojniejszy madrzejszy itd. od facetow innych kolezenek, inaczej zerwie znajomosci z kolezankami jak beda to negowaly :D

Gość błękitnaa
1 na 100 to chyba nie nierealny?

Gość błękitnaa
Dokładnie. Są takie kobiety, ale nie jest tego tyle ile Ty piszesz.

Gość błękitnaa
W każdym bądź razie ja nie chcę Ferdka, ani tym bardziej Shreka. Oblechy i prymitywy mnie nie interesują.

Gość dobra zmiana
Aha, a Ty tych ostatnich zapewne nie bierzesz pod uwagę? > nie zastanawiam sie nad tym mam wazneijsze sprawy na glowie niz jakies baby ktorym sie grunt pali pod nogami:classic_cool: na szczescie wiekszosc sie zniecheca tym ze nie mam dla nich czasu wiec mam dylematy z glowy :D przewaznie.

Gość dobra zmiana
dobra nie spierajmy sie o ilosc nie jestesmy na targu aby sie targowac czy 90% czy 85%:classic_cool: trend jest jak napisalem mozna miec taki stereotyp, chociaz jeden baby z ktorymi czesciowo mozna sie dogadac :D

Gość błękitnaa
No właśnie o to chodzi. Facet przede wszystkim musi być inteligentny i musi mi się podobać. I w moich oczach ma być najlepszy, nie dla innych.

Gość dobra zmiana
. Dla mnie musi być najlepszy i najmądrzejszy a co myślą inni mnie wali.> no wlasnie o tym pisalem :D z reguly to co mysla inni jest blizsze prawdy od tego co myslisz ty :D no ale po twoich postach mozna bylo sie juz dawno rpzekonac ze liczysz tylko na wyglad jak spasuje to reszte sobie wmowisz ze jest ok :D takich kobiet jak ty jets malo jestes moim zdaniem w mniejszosci z reguly mysla bardziej racjonalnie i skupiaja sie na innych aspektach a ew. wyglad sobei wmaiwaja. z reguly skupiaja sie na zasobnosci portfela (te po 30, te mlodsze mysla jak ty czyli wyglad) trzecia grupa neizaleznie od wieku mysli racjonalnie nad caloksztaltem i w tej rtacjonalnie myslacej drupie wlacza sie 90% desperacja i to jest straszne. wczesniej za abrdzo skupialem sie na tej ostatniej grupie trzezwo myslacych do pewnego wieku i uogolnialem faktycznie.

Gość błękitnaa
nie zastanawiam sie nad tym mam wazneijsze sprawy na glowie niz jakies baby ktorym sie grunt pali pod nogamicool.gif na szczescie wiekszosc sie zniecheca tym ze nie mam dla nich czasu wiec mam dylematy z glowy smiech.gif przewaznie. x A, to czyli jednak jesteś sam. Bo nie masz czasu na "baby".

Gość błękitnaa
no wlasnie o tym pisalem smiech.gif z reguly to co mysla inni jest blizsze prawdy od tego co myslisz ty x Nie osłabiaj mnie :D

Gość gość
Nie do końca się z tym zgadzam, jestem dość racjonalna w ocenach.

Gość dobra zmiana
A, to czyli jednak jesteś sam> po raz kollejny pisze ze ja nigdy nic takiego nie napisalem. ja ogolnie o sobie szczegolow nie pisze, pisze ogolnie nie dopisuje do wszystkieog czasu terazniejszego.

Gość błękitnaa
Każde z nas ma swoją ocenę i widzę, że każde będzie się trzymać swojego. Lepiej porozmawiajmy o pogodzie.

Gość dobra zmiana
Nie do końca się z tym zgadzam, jestem dość racjonalna w ocenach. > z twoich wielu wypowiedzi az bije irracjonalnosc :D jetses dla mnie idealnym stereotypem irracjonalnej kobiety ktora zrobi wszystko dla nawet kompletnego debila jak jej wpadnie w oko. z gatunku tych "to nic ze bije wazne ze kocha" :D

Gość błękitnaa
Pojechałeś.

Gość gość
Dla mnie wygląd jest bardzo ważny jako uzupełnienie całości. Kluczową cechą jest osobowość która musi być bogata.:classic_cool:

Gość dobra zmiana
moze pojechalem ale czesto tak sie takie dzieciece fascynacie koncza :D wszyscy mowia to debil ale ona uparcie wierzy ze go zmieni tylko na tej podstawie ze jej sie podoba :D

Gość błękitnaa
Teraz z kolei sugerujesz, że kobiety to idiotki.

Gość dobra zmiana
to o czym pisalem nie dotyczy tylko kobiet facetow tez.