Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bintina

Czy wasz mąż, partner ogląda się za innymi w waszej obecności?

Polecane posty

Gość bintina

Mój mąż robi to w tak bezczelny sposób, że czuję się przy nim poniżona. Przez to nie lubię z nim gdziekolwiek wychodzić, bo takie sytuacje zdarzają się bardzo często

Gość gość
Jak tak robi to jest duże prawdopodobieństwo, że cie zdradzi.

Gość gość
Chyba ogląda się przy Tobie, bo chce zwrócić na cos uwagę ku Twoja uwagę, żebyś oderwała się od hejtu.

Gość gość
Mój tak nie robi. On sam zaznał jako dziecko zdrady rodziców więc po pierwsze sam jest wyczulony na tym punkcie, a po drugie wie że nie dam sobie w kaszę dmuchać.

Gość gość
Szuka czegoś czego mu brakuje u ciebie. A w ogóle to zdrowy facet. Tulko się cieszyć.

Gość bintina
No nie wiem czy to powód do radości. Mi jest zwyczajnie bardzo przykro w takich sytuacjach tym bardziej że nie są to ukradkowe spojrzenia tylko bezczelne, nachalne gapienie się. Kilka razy nawet zdarzyło się ze zostawiał mnie i biegł do takiej laski np. otworzyć jej drzwi lub podnieść coś bo coś akurat opuściła.

Gość gość
Ja tak robię przy dziewczynie ona musisz znów mówię no i zawsze mnie w łeb palnie ale wie że ja kocham a popatrzeć można sobie patrzenie to nie zdrada jak tu piszecie

Gość bintina
Wiem że patrzenie to nie zdrada ale w obecnośc***artnera można się powstrzymać jeżeli sprawia to drugiej osobie przykrość, albo przynajmniej robić to w mniej ostentacyjny sposób

Gość gość
Jej to przykrości nie sprawia jeśli by tak było by mi awanturę urządziła jeszcze się z tego śmiejemy pocałuje ja przytule wieczorem dobry seks i jest dobrze

Gość gość
Jej to przykrości nie sprawia jeśli by tak było by mi awanturę urządziła jeszcze się z tego śmiejemy pocałuje ja przytule wieczorem dobry seks i jest dobrze

Gość gość
Mój były chłopak jak wychodzilismy, oglądał się za innymi. Niby nie nachalnie, ale skrycie próbował (co zauważyłam), z takim pożądaniem w oczach. Na mnie też tak patrzyl, wiec próbowałam sobie wmawiac, że to normalne, że tak ma każdy facet, że taka ich natura. Szkoda tylko, że potem przypadkowo odkrylam, że zapomniał mi powiedzieć, że ma narzeczoną, z którą jest od dawna i z którą datę ślubu ma wyznaczoną. Nie mam pojęcia, czy bylam jedyna na boku. Ale jak widać, trzeba na takich uwazac. Dobrzy, uczciwi faceci nie patrzyliby na każdą dziewczynę z takim widocznym pożądaniem

Gość gość
Mój się ogląda i ja też. Zawsze coś popatrzę. A i myśli niegrzeczne też mam. ;)

Gość gość
jesli sie oglada to znaczy ze wszystko z nim w jak najlepszym porzadku :) gorzej jakby nie zwracal uwagi,wtedy by byly podejrzenia ze gej i homo :) moj sie ogladanie,ja tez zerkne na facete jak z tylka ladny :) nie widze problemu w tym zadnego :) ot zwykla ludzka natura :) i jeszcze z mezem sobie pogadamy na temat kto jak wyglada hahaha :D nie ma w tym nic zdrożnego :) dodam jeszcze ze jestem w małzenstwie z dlugim stazem,i zadnych zdrad nie bylo!

Gość gość
moim zdaniem to jest chamskie. sama często widzę parę i nagle koleś zawiesza na mnie wzrok tak że mało szyi nie skręci :o no proszę was, żenada...

Gość gość
Tak. Dlatego często noszę przyciemnione okulary.

Gość bintina
Ja też uważam że delikatne zerkanie a osobę ładną jest jak najbardziej naturalne, mi się też czasami zdarza spojrzeć na jakiegoś faceta który jest po prostu przystojny. Ale mój mąż robi to w straszny dla mnie sposób, to byłaby inna sytuacja gdyby był sam lub w towarzystwie kolegów ale przy mnie takie zachowania są raczej niestosowne i dla mnie bardzo przykre. Kiedyś jak byliśmy na weselu, cały czas gapił się na jedną pannę było to tak bezczelne gapienie się że wszyscy z naszego stolika to widzieli i podśmiewali się, czułam się jak idiotka. Innym razem na imprezie zostawił mnie na środku parkietu w trakcie tańca bo zobaczył że dziewczynie ,na którą też się cały czas gapił , upadła torebka. Zostawił mnie, pobiegł do niej jak jakiś dziki , wszyscy się śmieli ale mi do śmiechu nie było - popłakałam się

Gość gość
Zerwij z nim on cie pewnego dnia zdradzi takie zachowanie nie jest normalne.

Gość gość
jej autorko współczuje Ci ja bym chyba takiego pogoniała to zwykły babiarz

Gość gość
Chce wzbudzić twoja zazdrość i tyle. Gdyby chciał zdradzać lub zdradzał to robił by to w ukryciu a nie jawnie. Jawnie robi żebyś była zazdrosna o inne ale ty się nie daj sprowokować. :)

Gość gość
Ja tez patrze na atrakcyjnych mężczyzn i co z tego, zabroni mi ktoś? Facet jest wzrokowcem i tyle. Każdy facet patrzy i każda kobieta. Nie gadajcie, że jak na dyskotece widzicie super ciacho to się nie patrzycie. Niektórzy patrzą bo się nabijaja potem z niektórych typu ale się wiesniara wystroiła, tez tak słyszę nieraz od kolegów mojego faceta. Patrzenie nie zawsze oznacza zainteresowanie wiec nie wyolbrzymiajcie wszystkiego od razu. Kiedyś widzieliśmy łaskę co w butach na obcasie chodzić nie umiała to dopiero wszyscy się patrzyli i ogólny potem śmiech.

Gość gość
dokładnie, z niektórych to jest niezły ubaw dlatego się gapimy a pindzia jedna z drugą juz się podnieca hehehe

Gość gość
moj maz tego nie robi. uwazam ze to bezczelne i ponizajace

Gość gość
co innego patrzeć się dla śmiechu a co innego zachowywać się tak jak mąż autorki, współczuje Ci

12:35 "Chce wzbudzić twoja zazdrość i tyle" x Skąd wiem, że ten post napisała kobieta? Biorę też pod uwagę chłopca kochającego inaczej:)

Gość bintina
Ja nie uważam aby to było zachwianie dla wzbudzenia zazdrości, to raczej pociąg niepohamowany

Gość gość
Słabą Blondie (choćby mentalną), bez honoru i godności, bez osobowości każdy Dżolo wyczuje i wykorzysta fakt, że mu memła nawet awantury nie zrobi, tylko sobie po cichutku w kącie pochlipie.

Gość gość
Nigdy, byloby to afrontem wobec mnie i dyskwalifikowalo jego.

Gość gość
Nie, nigdy nie ogladal sie za inna kobieta, nie komentowal ich urody pozytywnie, nie robil uwag zartem. To ja zazwyczaj zwracam jego uwage np.na ladna kobietw idaca chodbikiem, on wyglada jakby go to guzik obchodzilo. Wiem jakie kobiety mu sie podobaja i na szczescie jestem w jego typie. Dlugie nogi, jasne wlosy i oczy, szczupla. Poki nie widze w jego otoczeniu takich kolezanek, mam wrazenje ze moglabym mu polozyc do lozka przyjaciolke (sliczna szatynka) a on odwroci sie i zacznie chrapac xD wiec albo mam wyjatkowy egzemplarz albo dobrze sie maskuje od tych 7 lat;) ja tez nie komentuje Przystojniakow w jego obecnosci, najprzystojniejszy z reszta jest dla mnie on;(