Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry i złe serwisy samochodowe

Polecane posty

Gość gość

Podajcie typy waszego dobrego serwisu u złego + jakieś uzasadnienie. Chciałbym aby w tym wątku angażowały się same kobiety tak aby to był ranking od kobiet dla kobiet :)

Gość gość
A jaki zakres jeżeli chodzi o miejscowości? Osobiście pochodzę z Gdańska i tutaj korzystam z usług Ring. Panowie zawsze mi wszystko dobrze wytłumaczą, jest możliwość umawiania wizyty online dzięki czemu nie muszę stać w kolejce :)

Gość gość
Jeżeli chodzi o Kraków to tutaj jest najlepszy przykład na idealny serwis czyli Auto Serwis Wadowicka. Tam traktują się z godnością bo po pierwsze można samemu wybrać mechanika po drugie możemy być obecni przy serwisie po trzecie oferują darmowy przegląd :)

Gość paweł464
moim zdaniem najlepszy w Krakowie jest Euromaster

Gość gość
Jak w Krakowie to tak jak już pani wyżej pisała- Auto Serwis Wadowicka (www.twojmechank.com). Zupełnie nie znam się na samochodach, ale jeżdżąc tam mam pewność,że nikt tego nie wykorzysta (chodzi mi głownie o naciąganie na zbędne naprawy i tym samym koszty co spotkalo mnie wcześniej u innego mechanika).Panowie przed naprawą wszystko dokładnie tłumaczą i wycianiają,a po naprawie te wyceny się nie zmieniają. Do tego w tym warsztacie za darmo sprawdzają auto na linii, więc zawsze tam podjeżdżam przed wakacjami czy feriami,żeby mieć pewność,że w trasie nie spotka mnie jakaś niemiła niespodzianka. POLECAM!!

Gość gość
Wybór duży w Krakowie ale ja również polecałbym auto serwis wadowicka. A nawet za samo podejście do klienta- zawsze uczciwie, dużo bonusów, szczera rozmowa gdzie wszystko ci wyjaśnioną i wycenią przed :)

Gość gość
Cześć! Jesli chodzi o Kraków dobry serwis samochodowy udało mi się znaleźć przy Grota Roweckiego - http://www.golemo.pl/serwis bezproblemowi, sympatyczni, naprawę auta załatwili bez problemów i terminowo, więc jak najbardziej myślę,że są godni polecenia.

Gość gość
www.twojmechanik.com. Już pare osób pisało tym warsztacie. Moje Audi jeździ tylko tam. Profesjonalne podejście do napraw i klienta, krótkie terminy, uczciwe ceny. Wszystko dokładnie tłumaczą.

Gość gość
nie wiem dlaczego nikt tutaj jeszcze nie wspomniał o serwisie Euromaster to najlepszy serwis w okolicy

Gość gość
No i posypały sie reklamy. No ale w koncu temat po to byl zalozony.

Gość gość
Widzę, że nie tylko ja jeżdżę do auto serwisu wadowicka. Najlepsi fachowcy, przystępne ceny. W krakowie numer jeden.

Gość gość
Ekipa z auto serwisu wadowicka działa szybko i w dobrej cenie. Rozrząd w Moim VW Bora został sprawnie wymieniony - dobry punkt w krakowie

Gość gość
Ekipa z auto serwisu wadowicka działa szybko i w dobrej cenie. Rozrząd w Moim VW Bora został sprawnie wymieniony - dobry punkt w krakowie nie tylko dla pań.

Gość gość
Jak dla kobiet i w Krakowie to tak jak pisały panie wyżej- auto serwis wadowicka. Są uczciwi, nie naciągają klientów nieznających się na rzeczy, ma się pewność że naprawa będzie na tip-top i w uczciwej cenie. mogę polecić.

Gość gość
w krakowie wyżej wspominiany serwis z wadowickiej 8 to dobra miejscówka dla kobitek słabo ogarniających samochody;) podepnę się pod wszytsko co zostało już powiedziane, pozdrawiam!

Gość gość
Ja wyżej, auto serwis z wadowickiej8, nie żerują na niewiedzy kobiet.

Gość gość
jak wyżej.

Gość Uwarunkowany

Ring: Oponki mają rewelacja. Serwis sam w sobie też bardzo dobry i profesjonalny, za normalne ceny zajmą się autem a mają naprawdę fajny nowy sprzęt.