Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konsola do gier to lepszy pomysl niz laptop?

Polecane posty

Gość gość

Jesli duzo nie chce wydac a interesuja mnie gry typu Fifa, Pes 18 przede wszystkim

Gość gość
Jeżeli chcesz sprzętu wyłącznie do grania to konsola. Wychodzi taniej ale możliwości ma mniejsze bo już na niej nie popracujesz

Gość gość
Wszystko tylko nie laptop do grania.

Gość kyrieelejson1818
Zdecydowanie lepiej sie gra na konsoli! A Fifa 18 jest teraz gratis do PS4 bodajze w media expert. #takizemniedobryduszek

Gość mefisto_90
kyrie elejson - slyszalam o tym <3. ide dzis do ME.

Gość lokalsik_
wiadomo, ze do gier tylko konsola, zwlaszcza do fify (ta nowa to mistrz)

Gość gość
Też preferuje konsole, akurat zamówiłem nówkę nintendo przez www.hdmarket.pl na korzystnych warunkach razem z grami i jestem gotowy na przetrwanie zimy :)

Gość wuwu_
a widzieliście ofertę na media expert ? meeega się opłaca ! PS4 PRO jest teraz w takiej akcji zamien stara konsolę na nową :P jak się odda starą to o tyle mniej płacisz za tą PS4 Pro i jeszcze bon jest na gry/akcesoria do PS4 więc taka promocja super od razu można coś fajnego sobie wziąć w pakiecie :)

Gość ludekroko
tak, nawet sam skorzystałem z tej promki i wlasnie gram w gow

Gość szczepan8181
no zalezy od tego kto ma jakie potrzeby przeciez...mnie ps cieszy bardziej, ale ja to ja. fajna opcja swoja droga z ta podmianka, sprawdze na pewno

Gość gość
mam zarówno konsolę jak i laptopa... zdecydowanie lepiej kupic konsolę! pewniejszy sprzęt do grania... Laptop do gier kosztuje mase kasy.. a zwyklaki szybko się przegrzewają i mają problemy.. a to gra nie chce się zainstalować.. a to jakiś błąd.. a to coś z grafiką... jak już decydować się na gry PC to zdecydowanie komputer stacjonarny ktory tez swoje kosztuje...

Gość gość
Kup sobie ps4, to będziesz miała dużo exclusivów, ja np. właśnie wracam z media experta bo kupiłem nowego spidermana - na xklocu w niego nie zagrasz hehe

Gość lukasz

ja bym bral konsole 😄 osobiscie jestem fanem xboxa, teraz masz idealna okazje na zakup. sporo promocji przed światami ;D chyba w media expert widziałem jakieś