Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czym najlepiej smarowac blizny po tr膮dziku ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

?jakie艣 peelingi bo ta ma艣膰 cepan nadaje si臋 do podcierania d**y

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Blizny po tr膮dziku nale偶y usun膮膰 w spos贸b laserowy, jest to jedyna tak skuteczna metoda. Dzi臋ki zabiegowi pozb臋dziesz si臋 blizn, raz na zawsze. Polecam wykonanie zabiegu w Klinice Dr Legrand, tam kadra wykwalifikowanych specjalist贸w zadba o tw贸j komfort nie tylko fizyczny jak i psychiczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi na blizny po tr膮dziku pomog艂y zabiegi dermapenem ze specjalnymi ampu艂kami. Polecam gabinet w Poznaniu, kt贸ry wykonuje takie zabiegi, bo jestem bardzo zadowolona z efekt贸w www.beautypremium.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chce domowe to najlepszy spos贸b

Udost臋pnij ten post

ja na przebarwienia potr膮dzikowe u偶ywam kremu La Roche Posay Effaclar duo +. Ju偶 po tygodniu stosowania zauwa偶y艂am popraw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej id藕 do salonu kosmetycznego, tam na pewno 艣wietnie doradz膮 Ci w sprawie zabieg贸w. Ja chodzi艂am do http://beloved.pl/ - moja cera wygl膮da bez por贸wnania lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 larosa18
A czemu s膮dzisz, 偶e domowe to najlepsze? W艂a艣nie wcale niekoniecznie. Co z tego jak mo偶e troch臋 zaoszcz臋dzisz, ale co z tego jak efekty b臋da znikome albo 偶adne? Ja te偶 si臋 d艂ugo wzbrania艂am przed medycyn膮 estetyczn膮, a ca艂kiem niepotrzebnie. U mnie wykonywano zabieg PRX-T 33. Prosto, bez igie艂, bezbole艣nie, a rezultaty super. Czasami naprawd臋 warto zaufa膰 specjalistom :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Glinka_7
Faktycznie, najlepiej poradzi膰 si臋 u 藕r贸d艂a. Ze swojej strony mog臋 Ci poleci膰 krakowsk膮 Vici Clinic, na ul 艣w. Sebastiana, wykona艂am ju偶 tam kilka r贸偶nych zabieg贸w, a wiem, 偶e maj膮 te偶 laser ResurFX do blizn na twarzy : http://www.vici.clinic/krakow-redukcja-blizn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w aptece sa masci na blizny np cepan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na moje blizny nie pomaga艂a mi 偶adna masc, ja musia艂am usuwac laserowo w klinice mediart clinic w Poznaniu. teraz buzie mam g艂adk膮 i j臋drn膮 :)

Udost臋pnij ten post