Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET Z OWALNYM RYJEM WYGLĄDA ŻAŁOŚNIE

Polecane posty

Gość gość
kawdratowa szczena i anorektyk ty jesteś chyba p******y :p

Gość gość
Nie wypowiadaj się zakompleksiony madralo , to my jesteśmy kobietami i wybieramy co nam się u facetów podoba , owalna twarz u faceta mnie BRZYDZI wygląda jak bezplciowy stwór , przystojniacy maja kwadratowe "agresywne " szczęki

Gość gość
Andre hamann jest paskudnyi jeszcze jest nie ogolony co za brudas z niego :/

Gość gość
owalna twarz jest atrakcyjna, kwadratowa szczena jest obrzydliwa, wstrętna i nie pociągająca brzydulo

Gość gość
Twarz konia jest ohydna u wszystkich , wszyscy modele i modelki maja kwadratowe szlachetne rysy

Gość gość
Polki są dużo bardziej brzydsze od mężczyzn te ryje to jakaś masakra

Gość gość
Mnie też się podobają faceci z kwadratowymi szczekami widać ze mają dużo testosteronu owalne twarze są brzydkie i u kobiet i u facetów , twarz ma być symetryczna a nie konska

Gość gość
Facetom z owalna twarzą się robią zakola aż na wymioty zbiera , mój chłopak takiej dzięki Bogu nie ma

Gość gość
15:12 oooo fuuuj

Gość gość
końska twarz jest właśnie kwadratowa to wygląda obrzydliwie symbol brzydoty i anoreksji

Gość gość
przystojni mężczyźni mają owalną twarz

Gość gość
Ja też wolę chłopaków z kwadratową twarzą najlepiej bruneci z czarnymi oczami :)

Gość gość
Polki są najbrzydsze w całej Europie, Polscy mężczyźni najprzystojniejsi

Gość gość
Kwadratowa szczena to oznaka choroby nowotworowej

Gość gość
Jasne tylko ze 18 tyś Polek roczenie wychodzi za obcokrajowców gdzie Polacy może z 1000

Gość gość
Polki mają co raz bardziej męskie rysy twarzy wyglądają jak mężczyźni z długimi włosami .

Gość gość
Mój brat ma kwadratową szczękę i na brak powodzenia nie narzeka , mój sąsiad ma owalna i się dowala do wszystkich a żadna go nie chce i do tego takie oblesne zakola az się śmiać chce

Gość gość
Tak sobie wmawiaj brzydulo z końskim ryjem 18tys chyba 2 osoby i to z litości moga co najwyżej wziąć ślub z Polką. Nikt nie chce Polaków to sobie zobacz związek Grzegorz Krychowiaka który wygląda dużo lepiej od swojej dziewczyny która jest modelką.

Gość gość
Nie mam debilu owalnej tylko okrągła , krychowiak jest brzydki bo ma mordę konia

Gość gość
Znam sporo mężczyzn którzy mają owalną twarz i nie narzekają na brak powodzenia tacy mają największe branie. Kwadratowa szczena u mężczyzny źle się kojarzy widać że musi być na coś chory jak jest taki chudy na twarzy.

Gość gość
A dziewczyna krychowiaka jest z nim dla kasy ciumcioku , nie bój się na Ciebie nawet taka by nie poleciała bo nie masz nawet 1/10000000 tych pieniędzy co on

Gość gość
Owalne twarze maja Żydzi i Arabowie a kwadratowe Anglicy i Szwedzi , i jak myślisz które narodowości sa ładniejsze ? Oczywiście ze Anglicy i Szwedzi

Gość gość
Grzegorz Krychowiak jest bardzo przystojny to powiedziała modelka z Francji która jest teraz dziewczyną Grzegorz.

Gość gość
Może jak jesteś gejem to jest dla Ciebie przystojny ale dla większości kobiet nie

Gość gość
gość dziś Anglicy są zazwyczaj bardzo brzydcy jeśli chodzi o Arabów to nie ma porównania tam chodzą same ciasteczka i wiele kobiet chciała być w związku z Arabem.

Gość gość
gość dziś Tak dla kasy oni się poznali kiedy on miał jakieś groszę z tej piłki...

Gość gość
Głównie dla ciemnej karnacji i oczu , bo Arabowie są ohydni i mówię to jako kobieta , długa twarz u faceta mnie odrzuca

Gość gość
Anglicy nie sa brzydcy, gadasz głupoty , najwięcej modeli jest z zachodniej Europy gdzie mężczyźni maja kwadratowe buzie

Gość gość
Nie dla ciemnej karnacji i oczu tylko arabowie są bardzo przystojni, mają zazwyczaj bardzo atrakcyjne rysy twarzy wyglądają dużo lepiej niż ci z kwadratową szczeną i bladą cera.