Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brazowa wydzielina o brzydkim zapachu

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny chciałam sie poradzic bo od jakiegos tygodnia zaraz po okresie dostałam dziwnych wodnistych upławów o brazowym kolorze i przykrym zapachu . Nic mnie nie swiedzi czasami cos zakluje dodam ze biore od 4mies tabletki anty. Przy pierwszym opakowaniu mialam plamienia ale sie unormowalo w sumie byly inne niz te i nie smierdzały. A teraz juz sama nie wiem bardzo krepujące bo jak sie ost kochalam z meżem to az mi sie odechciało jak poczułam ten nie mily zapach . Mies temu bylami ginekologa mialam robiona cytologie i wszystko ok

Gość beti121
Takie upławy świadczą o jakimś zakażeniu więc powinnaś jak najprędzej iść do ginekologa,dostaniesz leki i wszystko wróci do normy

Gość gość
Metronidazol jest tu bardzo pomocny.Ja miałam tylko brzydki zapach i lekarze nie chcieli mi nic przepisać,bo twierdzili,że nic tu nie widzą a mnie ten zapach bardzo przeszkadzał i krępował a idąc do lekarza jest chyba oczywiste ,że trzeba się dokładnie umyć .Lekarka mówiła,że nic nie widzi ani nie czuje więc wróciłam z niczym aż z zupełnie innego powodu (nie ginekologicznego) zaczęłam brać matronidazol i wszystko przeszło ,tego zapachu od tamtej pory już nie ma .To oczywiście nie był ten normalny zapach jaki każda z nas ma pod koniec dnia tylko naprawdę był cuchnący.

Gość Cleo1976
Brzydki zapach wydzieliny zawsze świadczy o jakiejś infekcji intymnej.Idź do lekarza.

Gość karafałka
ja kiedyś miałam infekcję dróg intymnych i w aptece polecono mi trivagin on jest na różne infekcje, moze tez na taka wydzieline.