Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość gość

W listopadzie bede miala 20lat Moj chłopak ma 23lata Jestem w 8tyg ciazy.. Boje sie strasznie,nie umiem sie oswoić z ta myślą Jestem z moim chłopakiem trzy lata,on ma stałą pracę ja pracuje ale na umowie zlecenie wiec pewnie mnie zwolnią gdy powiem o ciąży :(

Gość gość
To współczuję.

Gość gość
Nie jest źle,jakiś czas jesteście razem,twój facet pracuje a Ciebie moze tez nie od razu zwolnia. Możesz jeszcze jakis czas pracować jak będziesz sie dobrze czuć wiec cos jeszcze będziesz mogla zaoszczędzić :) Nie bedzie źle,głowa do góry. Dziewczyny w gorszych sytuacjach zachodzą w ciążę.

Gość gość
Głowa do góry. Poukłada się :)

Gość Cleo1976
Nie martw się, będzie dobrze.Nowe życie to powinna być radość, nie tragedia.A jeśli się współżyje seksualnie, należy zawsze być przygotowanym na taką nowinę.Kobiety (i mężczyźni!) jednak radzą sobie z tym i w trudniejszych od Twojej sytuacjach życiowych.Głowa do góry!

Gość gość
Ja też jestem w ciąży! Wczoraj wyszedł test pozytywnie , dzisiaj kolejne 2 , nie wiem co mam myśleć i co ze sobą robić, jestem w szoku ! Mój też jest w szoku i nie wierzy w to , jestem przerażona mimo iż mam 32 lata :/

Gość gość
Ciesz sie, będziesz miała dzidziusia, coś swojego do kochania. Ja mam 33 i nie mam dziecka :(

Nie martw się mamo :) W związku z tym ,że dzidzia nie była planowana jest zaskoczenie i do tego spotęgowane na pewno przez szalejące w początkach ciąży hormony :) Uciesz się swoją fasolką :) Zobacz jak się rozwija itd. Pozdrawiam świeżo upieczone mamy :)

Gość gość
Dla mnie tez to byl troche szok, choć jestem z mężem ponad 8 lat. Dbaj o siebie, po to jest te 9 m-cy zeby sie przyzwyczaić. Nic nie mow w pracy, chodź normalńie, może sie nie zorientują do późnych miesięcy, a jak zobaczą ze nie chodzisz na zwolnienia, to może po macierzyńskim wrócą cie do pracy.

Gość gość
Dzięki dziewcZyny za słowa otuchy. Wczoraj powiedziałam rodzicom o ciąży i po rozmowie z nimi jest mi lepiej. Mam nadzieję ze wszystko sie ułoży. Moj Partner wydaje sie być bardziej opanowany niż ja hehe.

Gość gość
Będzie dobrze, trzymaj się!

Gość gość
Czy wy naprawde nie umiecie sie zabezpieczyc???

Gość gość
Gratulacje - będzie dobrze:) też jestem w ciąży i też się boję ale nie my pierwsze i nie ostatnie:)

Gość gość
a co za problem jechac do Niemiec czy na Słowację? No chyba, ze chcecie ! Bo wynika, ze chciana wpadka. Nigdy bym nie urodziła wpadki nie ma głupich. Skoro jedna z drugą chcecie rodzić to po co ten wątek

Gość gość
Napisałam że boje sie być matka (jak chyba każda kobieta gdy zobaczy dwie kreski ma takie myśli) nie ważne czy planowe czy nie zawsze są obawy i o tym tutaj napisałam a nie o tym ze nie chce tego dziecka i ze planuje usunąć. Czytaj ze zrozumieniem. Nie każde obawy z bycia matka oznaczają ze nie chce sie tego dziecka,pomyśl czasami.