Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię nie pracować

Polecane posty

Gość gość

Jestem szczęśliwa, że mam odpowiedniego męża i normalnych znajomych. Biedni ci ludzie tutaj. Nie zdają sobie sprawy, że mogą sobie tylko popisać. Pozdrawiam wszystkie niepracujące i pracujące, które są normalnymi kobietami.

Gość gość
Ja też lubię. Każdy lubi robić tylko przyjemne rzeczy, nie oszukujmy się. Tylko tu na kafe każda pracująca ma pracę, która jednocześnie jest jej pasją :D

Gość gość
Nie wiem. Ja, mimo, że biurowa swojej zbyt nie lubiłam. Chodziłam żeby odbębnić. Tak jak reszta koleżanek z biura. :)

Gość gość
Ja p*****le, juz wam sie jeden temat znudzil to drugi lenie smierdzace zakladacie. Won do garow i kibel szorowac bo maz z roboty wroci, w****i sie i wyplaty nie da, kocmoluchy jedne

Gość gość
Tam za duży tłok. W sumie to podziwiam trochę tamte rozmówczynie, bo ja pracując w dużej polskiej firmie od każdej słyszałam narzekanie na pracę. Że mają dość, chętnie by odeszły. Pracowałam też w trzech dużych bankach i gadki były te same. Dodam jeszcze pracę w urzędzie, tam to dopiero narzekały. Nie narzekała tylko jedna szefowa, stara panna (bez obrazy) i jedna menadżer, bo polityka banku by na to nie pozwoliła. Ogólnie znany bank i mobbing straszny był.