Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak oceniacie taka rozmowe faceta ze mna?

Polecane posty

Gość gość
Uuuu to faktycznie autorko bijesz rekordy :-D zapewne jestem mlodsza od Ciebie i mam o wiele dluzszy staz. Nie musialam przy tym grac wielce niedostepnej damy. Baa, moj obecny maz tak mi sie spodobal, ze sama zaczelam sie kolo niego krecic. Pierwszy pocalunek, pierwszy seks to wszystko bylo moja inicjatywa i nie zaluje (ahh i uprzedzam, nie jestem latwa. To byl moj pierwszy powazny zwiazek, ktory dotrwal malzenstwa i jest elegancko). Kobieta tez moze wziac sprawy w swoje rece. Fajnie, fajnie ze sie odezwal. Oby cos z tego wyszlo o ile go nie sploszysz kolejna pokazowka jaka to Ty niedostepna jestes. Kazdemu znudzi sie notoryczne zabieganie o ksiezniczke

Gość gość
Akurat ten moj 3,5 letni zwiazek rozpadl sie ewidentnie z winy tego faceta, poza tym ja niedostepna jestem na poczatku, a pozniej w stalym zwiazku juz niekocznie, także nie zgodzę się z Tobą. A dzisiaj na tej randce będę miła i uśmiechnieta, ale tez nie mam zamiaru od razu umawiac sie na kolejne spotkanie, niech jednak bedzie ta nutka niepewnosci, jako zwyke to u mnie dobrze dzialalo jak do tej pory, a za to kilka razy pokazałam dosc szybko,ze mi zalezy i facet sie wtedy nudzil...

Gość gość
Np. kiedyś, poderwał mnie pewien facet na ulicy, spodobał mi się, więc mi zależało. No i nie byłam natarczywa, ale chetnie odbierałąm kazdy jego telefon, rozmawiałam z nim dlugo codziennie, odwoływałam spotkania z koleżanka zeby tylko sie z nim spotkał i po około 2 tygodniach on stwierdzil, ze nic z tego nie bedzie bo odleglos jest zbyt duza :O (okolo 60 km), a wczesniej mu to nie pszeszkadzalo i widac bylo,z e sie mu podobalama

Gość zara121
Ty jesteś po prostu nudna z tym udawaniem niedostępnej,brak ci naturalności,ty tylko grasz i wciąż udajesz. Zamiast niedostępna ,bądź normalna.Te wszystkie twoje zagrywki to czysty idiotyzm.Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło planować co powiem facetowi i zawsze było dobrze i naturalnie.

Gość gość
Fajnie jakby ciebie chłopak tak potraktował - trzymał na dystans, nie mówił nic o następnym spotkaniu itd. Bo chciałby żebyś nie pomyślała że jest łatwy do zdobycia i żebyś się starała i zabiegała. Super byłoby zobaczyć twoją głupią minę.

Gość gość
22:01- akurat spotkanie było całkiem miłe i on mówił o nastepnym spotkaniu i ze cieszy sie ze sie z nim spotkalam bo bal sie, ze sie nie spotkam, a bylo warto, wiec Twoje zyczenia sie nie spelnily ;) a zreszta to facet powinien zdobywac, a nie kobieta. uwazam, ze jednak lekka niedostepnosc na poczatku nie jest wcale zla

Gość gość
Facet to powinien oddychać i jeść. Nie tobie decydować co powinien a co nie lala. A ten twój koleś to jakaś cipcia a nie facet. Prawdziwy facet już by cię dawno olał.

Gość zara121
Pewnie skorzystałaś jednak z rad i nie pieprzyłaś więcej o spotkaniu koleżeńskim i innych tego typu bzdur,ale jak zaczniesz to szybko się skończy. Sama miałaś jednak problem i wątpliwości czy dojdzie do spotkania ,bo facet już na wstępie po twoim tekście się najeżył.Sama widzisz ,że głupie zdanie może wszystko popsuć więc więcej tego nie rób.