Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podwyższenie alimentów ile za adwokata

Polecane posty

Gość gość

Kobietki ile placilyscie za adwokata -pozew o podwyższenie sama napiszę -chodzi tylko o pomoc przy rozprawach na sali sądowej. Dodam że małe miasto 15 tys mieszkańców.

Gość gość
Nikt nie miał adwokata ? :)

Gość gość
Z tego co sie orientowalam w Lodzi ok 1000zl za pelnomocnictwo, wniosek, poprowadzenie sprawy. W jakim wieku mAsz dzieciaczka i z jakiej na jaka kwote podwyzszasz? Mnie to niebawem czeka..

Gość gość
Dziękuję za odp Syn ma 11 lat mam 500 zl. Były mąż w sumie w niczym nie pomaga. Myśli ze jak zapłaci 500 zl to jest super tatusiem i nie trzeba dziecka widywac.... ma własną firmę, kupił dom wiem.ze wiedzie mu się znacznie lepiej niż to przedstawia. Wychowanie, naukę i leczenie zrzucił na mnie to niech chociaż płaci przyzwoicie. Denerwuje mnie twierdzenie ze po połowie powinno rodzice lozyc na dziecko. A opieka czemu nie jest po połowie ? Tylko 90% jak nie 100% spada na matkę.... js mam rozwód z orzeczeniem winy i zastanawiam się czy na siebie i alimemty nie wnieść przy okazji -tak po złości,jak były mi robi unikając kontaktu z Synem

Gość gość
Przepraszam za literówki pisze z telefonu na szybko ;)

Gość gość
Jak można unikać kontaktu z własnym dzieckiem!!! A swoją drogą wystarczyło regularnie współżyć i nie marudzić i teraz byś miała nowy dom i męża.