Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, jak odczuwacie namiętność?

Polecane posty

Gość gość

Pytam, bo sama jestem aseksualna (nie odczuwam pociągu do żadnej płci) i dla mnie takie uczucia są obce, znajomych pytałam ale tak ogólnie odpowiedzieli. Więc jak odczuwacie namiętność? Jak ją okazujecie np kobiecie, której nie znacie, czy nawiązujecie z nią kontakt a jeśli nie to dlaczego? Ile może trwać takie pożądanie, czy niespełniona zostawia w Was jakiś slad, czy możecie odczuwać pociąg do kobiet, które nie są w Waszym typie ?(co o tym decyduje?) Czy namiętność idzie w parze z zakochaniem?

Gość gość
hmm powiem tak. Nie jestem facetem ale się wypowiem :D Por zadanie i namiętność najczęściej ida w parze z zakochaniem ale nie tyczy się to chyba raczej jednorazowych przygód lozkowych. Myślę ze jeśli 2 osób pragnie siebie,porzada,czuje namiętność to zazwyczaj jakieś zauroczenie/zakochanie po miedzy nimi może być. Jak odczuwam namiętność/porzadanie? Hmm np siedzenia z ta osoba,mam ochotę po prostu uprawiać z nią seks,całować się,chce ja piescic :) czuje wilgoć miedzy nogami i to przyjemne ciepło gdy ta osoba siedzi kolo mnie i mam brudne myśli. :p Por zadanie trwa zazwyczaj do czasu gdy taka osoba ci się nie znudzi wiec różnie. Raczej nie poczuwa się pociągu do osób w nie naszym typie. Bo jak może ci się podobać osoba która jest dla ciebie brzydka.

Gość gość
Dla mnie miłość to uczucie do jednej kobiety. Ale nie wyklucza to ciągłego pożądania w stosunku do każdej młodej zgrabnej kobiety, którą chciałbym zaraz rozebrać i odbyć stosunek. Ten pociąg jest tak mocny, że gdy nie mogę mieć co chwilę do stosunku kobiety muszę się masturbować