Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się znaleźć faceta tylko do seksu? Żeby się nie zakochał i nie chciał

Polecane posty

Gość gość

brać ślubu, bo na tym w ogóle mi nie zależy. Chcę tylko regularnego dobrego seksu, który traktuję jak sport i rozładowanie napięcia, emocji, stresu. Większość facetów po miesiącu zaprasza mnie na randki, daje kwiaty, nie wiem po cholerę. Ja chcę się tylko z nimi bzykać. Jestem załamana, że nie ma takich facetów.

Gość gość
Są są. Ja nie chce akurat ślubu i dzieci. Na seksie raczej też mi tak nie zależy, ale mógłbym wejść w układ w rodzaju femdom z kobietą, oparta na dominacji i fetyszu. Szukaj podobnych do siebie.

Gość gość
Da sie , ale moze sie stac tak , ze to ty sie zakochasz

Gość gość
Da sie , ale moze sie stac tak , ze to ty sie zakochasz

Gość gość
Nie ma takiej opcji.

Gość gość
A jakie masz te fetysze? Bo mnie przezywają Godzilla, chcesz być zdominowany przez kobietę większą o głowę?

Gość gość
Takich facetów są TYSIĄCE.

Gość gość
jestem z Radomia,jest tu taka jedna , która poluje na młodszych o 10-20 lat i dlatego ma 2 profile na sympatii, ale w rownoległym szukaniu meża to jej nie przeszkadza. Wirusik jako bonus- dlatego na meża szuka starszego od siebie o kilka lat- moze facet wczesniej ze starości kojfnie- tzn zanim zobaczy, że choruje.razem z nią.

Gość gość
Do goscia z 22.55, życie w Radomiu fatkycznie jest bardzo stresujące- trzeba sie koniecznie często rozładowywać;)

Gość gość
Ja mogę długo i często ,mój maly staje na zawolanie . jeżeli interesuje Cie tylko dobry sex jestem gotowy.

Gość błękitnaa
Nie ma takiej opcji? Nigdy nie mów nigdy.

Gość gość
04.54- dokladnie, a znacznie czesciej kobiety zakoc***a sie w swoich kochankach niz odwrotnie. I potem cierpia. Zwykle to kobiety angazuja sie po seksie

Gość gość
Ja jestem chętny na taki układ sam seks bez niczego tylko autorko napisz skąd jesteś??? I będę Cię bzykal ile chcesz bez żadnych kwiatów prezentów itp

Gość gość
Jestem z Tajlandii zapomniałam dodać że mam penisa więc w grę wchodzi tylko anal.

Gość gość
To s********j pedale szukam cipki nie fiuta ...:)

Gość gość
Nie ma żadnej gwarancji na to, że taki facet się nie zakocha. Przyjemne doznania, choć nie muszą, ale jednak mogą sprawić, że nawet największy macho poczuje się szczęśliwy, że jesteś a stąd już tylko jeden krok do zakochania.

Gość gość
Faceci kochają wszystkie kobiety, które im dają d**y. Nie ma takiego, który by nie powiedział, że dla niego miłość to seks.Jeżeli chcesz do siebie przywiązać dużo facetów to bądź im uległa a nie odpędzisz się, będziesz miała branie w dzień i w nocy.