Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiem Wam jaka jest przeciętna kafeterianka.

Polecane posty

Gość gość

Wykształcenie: zawodowe Zainteresowania: brak Ego: Wysokie, bądź bardzo wysokie Nałogi: Tak Ukierunkowanie na: pieniądze, rzeczy materialne.

Gość gość
Pracuje w fabryce bądź w sklepie i myśli, że jest tam niezastąpiona. Uwielbia hejtować.

Gość gość
Jeny, no jakbyś mnie znała :)

Gość gość
Mi się wydaje, że taka przecietna to jednak po liceum i bez nałogów.

Gość gość
gość dziś Wykształcenie: zawodowe Zainteresowania: brak Ego: Wysokie, bądź bardzo wysokie Nałogi: Tak Ukierunkowanie na: pieniądze, rzeczy materialne. X Wykształcenie: błąd, podejrzewam, że wyższe, bo większość twierdzi, że robi kariery i sporo zarabia. Zainteresowania: Kafe w pracy i po pracy Ego: nisko-wysokie, próby zaklinania rzeczywistości chociaż w internecie,ale w życiu pipa Nałogi: hejt na innych kobietach Ukierunkowania na: hejt, nienawiść, zawiść.

Gość gość
A może wpiszcie prawdę o sobie?

Gość gość
Zaczniemy od autorki tematu.

Gość gość
Kafetarianeczki - usta umalowane, gacie obsrane.

Gość gość
Czyli ja nie jestem przecietna kafeterianka :)

Gość gość
Hahahahahah :D ooo mydelko fa...

Gość gość
buuum bum bum

Gość gość
Wykształcenie: wyższe Zainteresowania: pedagogika Ego: wysokie Nałogi: brak Ukierunkowanie na: rodzinę Zrób ankietę ;-) To tylko hipotezy.

Gość gość
Ja tam czytam co innego Wykształcenie: wyższe i nocami biedaczki kują rezygnując z imprez Zainteresowania: ambitne Ego: Wysokie, bądź bardzo wysokie Nałogi: Nie Ukierunkowanie na: pieniądze, rzeczy materialne. Oj tak

Gość gość
Stare panny, matki nudzace sie z dziecmi, kobiety bezplodne lub nieplodne, nieszczesliwe mezatki lub po prostu kobiety siedzace w domu.

Gość gość
To ja, Autorka :) Mówimy o przeciętnej kafeteriance, wiadomo, że znajdą się takie, które nie pasują do opisu :) Gdy czytam wypowiedzi na kafe, właśnie taki obraz mi się wyłania PRZECIĘTNEJ kafeterianki. A Wy macie inne odczucia? Co do mnie: Wykształcenie: wyższe Zainteresowania: lubię czytać książki, malować, interesuje się zdrowym odżywianiem, życiem emocjonalnym zwierząt. Ego: średnie Nałogi: nie Ukierunkowanie na: rodzinę.

Gość gość
PRZECIĘTNA KAFETERIANKA wg mnie (kopiuję to, z czym się zgadzam): Wykształcenie: zasadnicze zawodowe bądź średnie bez matury Zainteresowania: Kafe w pracy i po pracy, FB, gry komputerowe Ego: nisko-wysokie, próby zaklinania rzeczywistości chociaż w internecie, bo w życiu pipa Nałogi: hejt na innych kobietach, internet Ukierunkowania na: hejt, nienawiść, zawiść.

Gość gość
wg. mnie wykształcenie: wyższe po studiach zaocznych typu marketing i zarządzanie zainteresowania: sprzątanie ego: zakompleksiona, musi sie dowartościowywać obrażając innych nałogi: nie ukierunkowanie na: nienawiść do myślących inaczej

Gość gość
Mi sie wydaje ze matki nudzace sie. Niemowlaki, chore przedszkolaki i dzieci szkolne to ich jedyne tematy na 40 stron.

Gość gość
Wykształcenie -cały przekrój, nawet niektóre twierdziły coś o prestiżowych brytyjskich uczelniach :P .:D Rację jednak ma ta od "studia zaoczne marketing i zarządzanie " . Kafeterianka "typowa" ma marzenia, często fantazjuje i ubarwia swoją rzeczywistość . Często jest złośliwa i lubi się wywyższać . Nader często wie wszystko najlepiej . Ego -wysokie,czasem to poza kryjąca potworne kompleksy . Nałogi- obżreanie się słodyczami ,papierosy i kupowanie badziewia byle się błyszczało, wzbudzało zazdrość lub było "lajfstajlowe" . Zainteresowania -plotki, cudze życie ,celebryci, pomponik pl. Wygląd -nadwaga , tipsy , niezdrowa cera tlenione lub nieudolnie czernione włosy . Często w marnym stanie . Jak była młodsza wywalała goły brzuch na ulicy ,obecnie odkrywa tylko kostki . Ma dzieci -dwoje kiszonych w pokoju 7m2 i męża którego ma dość ale boi się że bez chłopa zginie . Mają używany samochód z korozją kupiony od oszusta handlarza, kiedyś byli na wyprzedażowym last-minute w Tunezji do dziś się tym chełpią . Dzieci mają : chińskiego smartfona i tablet .Ona też ma smartfona ale korzysta tylko z części jego zastosowań .