Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cierpie strasznie, dlaczego Bóg mnie tak strasznie nienawidzi ?

Polecane posty

Gość gość

co ja takiego zrobiłam ? zero chęci do życia, smutek , płacz, rano nie mogę wstac z łozka, rzygam czesto od jedzenia do psychiatry juz nie chodze, zaden lek mi nie pomogl

Gość gość
BO GO NIE MA.

Gość dlugowlosa na szpilkach
Na co cierpisz?

Gość gość
schizy łapie przez Natanka :D

Gość gość
schizofrenia z przewaga objawów negatywnych, nawet nie pisze wam czym sie juz leczyłam, bo tyle tego było ze sama jestem w szoku, rodzina mnie nie rozumie, siostra mamy wygadała wszystkim na wsi, bylam na weselu kuzynki i sie nasmiewali, daleka krewna powiedziała ze jestem LEŃ, ze do roboty powinnam sie wziac, po co te studia konczylam a teraz ''wymyślam'' sobie choroby, ze ''chłopa ci brak'' i rechot jak u żaby, że nie widziałam '''prawdziwych wariatów'' itp, ze ludzie mają większe problemy wrocilam z placzem do domu

Gość gość
To nie Bog a ludzie sprawili,ze sie tak czujesz. Konsekwencje grzechow przodkow. Posluchaj o. Witko na yt. Ja tez mam cale zycie pod gorke w wiekszosci sfer zycia.

Gość gość
Tutaj na kafe wszystkie piszą, że karma wraca, no to może wróciła.

Gość gość
Ciekawe czemu do Tuska Jaruzela Kwaśniewskiego Komorowskiego i Kiszczaka Wałęsy nie wróciła za to co zrobili z Polską...kazdy z Nich pławił i pławi sie do dzisiaj w luksusach podczas gdy wielu przyzwoitych klepie biede...Tusk podobno ma dostawać jeszcze wiecej kasy niz do tej pory

Gość gość
I tak jak Jaruzelski i Kiszczak dożyją póznego wieku nie ponosząc odpowiedzialnosci,jeszcze na koniec zdąża sie wyspowiadać i rozgrzeszenie otrzymać...karma to przypadek

Gość dlugowlosa na szpilkach
Rozumiem ,ze jestes caly czas na lekach i pod kontrola psychiatry ? Objawy czesciowo moga ustapic ,nie trac nadzieji ,jestes w jakiejs grupie wsparcia?

Gość gość
Całe to pierz...nie o karmie to bzdura -życie po prostu jest na ogół niesarawiedliwe im szybciej to pojmiesz tym lepiej. Musisz je brać za rogi i często po prostu akceptować to co cie spotyka. A czemu akurat ciebie? Nie wiem,ja ci na to pytanie nie odpowiem. Walcz a nawet jak przegrsz - trudno. beziesz wiedziała że zrobiłaś wszystko co było możliwe. A najgorsza jest bezczynność i poddawanie się. Wiem po sobie. J też mam wrażenie że bóg stworzył mnie tylko po to aby mieć swojego błazna z którego sie nasmiewa i celowo robi mu na złość stawiajac go na codzień w zyciu w setkach frustrujacyh sytuacji.