Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak udane życie osobiste chyba nie zależy od urody

Polecane posty

Gość gość

W tamtym roku chyba wyglądałam gorzej bo miałam o wiele mniejsze powodzenie niż teraz, a byłam w dość szczesliwym zwiazku. Teraz niby moje powodzenie wzrosło bo zaczęłam się bardziej kobieco ubierać np. w sukienki i inaczej sie malować, no i od razu na ulicy zwracaja na mnie wieksza uwage np. jakieś zaczepki, że jestem ładna, albo nawet zdarzyło się kilka razy, ze ktoś podszedł i zapytał o numer tel... Ale co z tego skoro nie udaje mi się w miłości, moj zwiazek sie rozpadł, jednak to chyba nie zalezy od wyglądu... Już chyba wolałam wygladac troche gorzej i czuc sie szczesliwa, serio :(

Jaki masz problem ? Sprawdź - Przestań ubierać sukienki :D nie zapomnij poinformować nas o efekcie :D

Gość gość
to chyba nie jest problem sukienek tylko czegos innego, moze moje zachowanie sie zmienilo, ciezko mi powiedziec :( Ale jak w tamtym roku miałam gorszą pracę, gorzej wyglądałam to jednak byłam szczęśliwsza, jakie to zycie potrafi byc przewrotne...

Gość gość
gdyby same dobre rzeczy na tym świecie zależały od urody to 3/4 ludzkości skakało by z mostów.

Gość gość
Tak, ale chodzi mi o to jakie to zycie jest przewrotne... Albo mi sie powodzi w jednej sferze np. uczuciowej, za to mam gorszą pracę i wyglądam gorzej, albo wreszcie mam większe powodzenie i lepiej zarabiam, ale czuje się sama jak palec. Szczerze to chyba mimo wszystko wolałam pierwszą opcję... A nigdy nie może być tak żeby ukladało się wszystko :(

Gość gość
uroda przychodzi i odchodzi - lepiej chyba inwestować we własną duszę i umiejętnosci by móc sobie na swiecie poradzic,przetrwać i się nie załamywać. bo życie lubi być przewrotne.

Gość gość
17:00- no tak, ja wcale nie mowie, ze uroda jest najważniejsza, ale wiadomo, ze kazdy lubi ladnie wygladac, wiec ucieszylo mnie to ze wreszcie faceci bardziej zwracaja na mnie uwagę, z pracy tez sie ucieszyłam, ale jednoczesnie czuje sie w tym rok samotna i nieszczesliwa :O Wiec nie wiem jak to działa, cos za cos? Inna sprawa, ze troche za bardzo sie chyba skupiłam ostatnio na pracy i zaniedbałam troche zycie osobiste, moze gdybym nie zaniedbała to by bylo inaczej?

Gość gość
W udanym życiu osobistym uroda absolutnie nie przeszkadza ;)

Gość gość
Moze byłas biedniejsza ale pogodniejsza. Pokorniejsza.