Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alimenty a zejscie sie

Polecane posty

Gość gość

po bardzo dlugim rozstaniu zeszlam sie z partnerem i postanowilismy dac sobie szanse,jednak gdy bylo zle zlozylam pozew o alimenty i w srode za tydzien jest rozprawa,pytanie--czy moge wycofac pozew i czy wiaza sie z tym jakies konsekwencje?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
moze ktos mi pomoc?

Gość gość
Przekabacil cie!

Gość gość
Nie będziesz miała żadnych konsekwencji. Musisz podjechać do sądu i wycofać pozew. A nawet jeżeli tego nie zrobisz nic nie będzie. Rozprawa się nie odbędzie, bo nie będzie żadnej ze stron. Życzę szczęścia.

Gość gość
dziekuje a tak z innej beczki-czy na sprawie o alimentty automatycznie sa odbierane czy ograniczane prawa czy trzeba skladac odrebne wnioski?

Gość gość
Alimenty to nie prawa do dziecka!

Gość gość
sprawa praw do dziecka nie jest z automatu.Kto ci nagadal,ze rozwod to automatycznie pozbawienie (to prawie niewykonalne) lub ograniczenie praw rodzica do dziecka!

Gość gość
Na sprawie powinnaś powiedzieć, że wycofujesz wniosek, albo zlożyć takie pismo. Inaczej mogą wam przysolić karę za niestawienie się na rozprawie. Alimenty a prawa rodzicielskie to są odrębne postępowania.

Gość gość
Ja nie miałam tyle szczęścia a próbowałam....mój partner nie chcę się zejść a wiem, że nikogo niema....nasza córka ma 2 lata i bardzo tęskni za ojcem. Zostaje mi chyba złożyć wniosek o alimenty...w naszym mieście jest ta kancelaria www.adwokat-babilas.pl czy ktoś z was zna tą kancelarię ?