Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Madziu ja mam podobną fazę jak wtedy miałem przeboje z pracą magisterską

Polecane posty

Gość gość

marzyłem,kiedy to się skończy i będę mógł na luzie oddać się czytaniu bzdur w internecie

Gość gość
chyba nie byłoby zle,gdybyśmy ten nowy etap zaczęli razem,teraz też mógłbym na luzie czytać bzdury w internecie,ale radość z tego zatruwa mi rozmyślanie o dziwnych ( nie złych) z przeszłości,terazniejszości i przyszłości

Gość gość
a mi chodzi o możliwość oddania się takim bzdurom bez tego co wisi nade mną,jak będę wiedział na czym stoję,chociaż czy wtedy będzie mi się chciało,czy będę robił coś innego to inna sprawa

Gość gość
A wiesz, że mam podobne przemyślenia? Serio! Z chęcią obejrzałabym jakieś dobre filmy nie myśląc o niebieskich migdałach, zainteresowała się polityką i tym, co się dzieje aktualnie na świecie, poszerzyła wiedzę o świecie, zajęła się czymś pożytecznym a upływający czas trwonię na kafeteryjne poszukiwania. Ale na te pożyteczne zajęcia jeszcze przyjdzie czas. Robota nie zając. Na razie muszę trwonić czas, bo moje uzależnienie jeszcze nie przeszło. To co się teraz ze mną dzieje też zaliczę do grona nostalgicznych wspomnień.

Gość gość
gość dziś teraz też mógłbym na luzie czytać bzdury w internecie x Przecież właśnie teraz oboje to robimy :P Ty czytasz moje bzdury a ja Twoje ;) :D

Gość gość
a od kogo jesteś uzależniona i kogo szukasz na kafeterii

Gość gość
wiem,że to robimy i tak już jest dobrze w życiu,

Gość gość
Jarka szukam. Mam nadzieję że to Ty, bo wszystkie szczegóły z naszego życia, które opisujesz, na razie pasują. Pracuję w kancelarii, wcześniej trochę pracowałam na giełdzie, potem w PZU. Tylko mam wątpliwości, co masz na myśli pisząc tu czasem o toksycznych relacjach. Uważasz mnie za toksyczną? Czy chodzi Ci o moją rodzinę?

Gość gość
to nie mnie szukasz,bo ja o twojej rodzinie nic nie wiem i pewnie nie jesteś z trójmiasta

Gość gość
a toksyczne relacje to takie dziwne,w których generalnie chodzi o to,żeby ktoś czyimś kosztem osiągnął takie życie do jakiego by się sam nie nadawał,ale które są trudne do przerwania,bo nie są jednoznaczne złe,na swój sposób człowiek się cieszy z nich,że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Gość gość
Zadziwię Cię. Jestem z Trójmiasta. Właśnie dlatego zdecydowałam się odpowiedzieć na Twoje wynurzenia na kafeterii. Tylko to że nie znasz mojej rodziny, to mnie zastanawia. Mieszkamy niedaleko, więc powinieneś teoretycznie moją rodzinę trochę kojarzyć. Może to tylko zbieg okoliczności i nie jesteś tym Jarkiem, którego szukam.

Gość gość
o temacie tych toksycznych relacji napiszę Ci jeszcze później, Jareczku, ale rozumiem to, o czym piszesz. Na razie idę z kafeterii bo muszę wyprowadzić na spacer i potem wykąpać mojego psa. :) Pojawię się dopiero po 22, może później.

Gość gość
ja jestem z Redy jakby co

Gość gość
toksyczne relacje jak nie zostaną przerwane w jakimś momencie,to kogoś wykończą prędzej czy pózniej,bo to jak ktoś ma dostać życie do jakiego się nie nadaje to czyimś kosztem to się musi stać

Gość gość
Trojmiast jest wiele.

Gość gość
jest duże i małe na Pomorzu

Gość gość
już jestem, zrobię sobie tylko herbatkę i niebawem odpiszę :) Magda

Gość gość
Jutro odpiszę po południu. ;) Spać mi się chce i nie mam weny do pisania. Dobranoc Jareczku, słodkich snów ;) 👄