Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechciana 28 vel słabsza gen

To nie moja wina że nie zasługuję na udany zdrowy związek

Polecane posty

Tylko matki natury, która podarowała mi a raczej obciążyła zestawem genów, który przejawia się w nieciekawy dla większości sposób (chodzi mi zarówno o wygląd jak i osobowość). I żadne nadrabianie seksownym/kobiecym image'm (fatałaszki, tapeta, fryz), zalotnymi uśmieszkami w połączeniu z trzepotem rzęs i perlistym śmiechem a la Dodzia, liży/du/pstwem względem płci przeciwnej a nawet służalczością w wydaniu hard nie uczynią ze mnie prawdziwie pożądanej przez kogokolwiek zdrowego zarówno umysłowo jak i cieleśnie laski 10/10. A to w końcu pożądanie samca jest głównym motorem napędowym całej tej machiny zwanej moim zdaniem bardzo niefortunnie "miłością", prowadzącej do zdrowego związku. Układziki typu z braku laku a coś r***ać trzeba, bo mamusia z babcią i sąsiadką naciskają itp. nie są przeze mnie brane pod uwagę. Musiałam to z siebie dzisiaj wyrzucić. Dziękuję za uwagę. :)

Gość gość
Tak bardzo cię tu dzisiaj brakowało.

gość dziś Tak bardzo cię tu dzisiaj brakowało. Miło mi to czytać. :) Choć podejrzewam, że post może mieć charakter szyderczy. Nieufna się zrobiłam. :P