Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci chcą mnie tylko do jednego...

Polecane posty

Gość gość

tak, wiem, nie jeden temat na forum mozna przeczytac, ale nie bede podnosic bo i tak pewnie nikt nie odpowie. Mam 23 lata, zadnego powaznego zwiazku za sobą...Tragedia. Nie mówię tu o planowaniu ślubu od razu, co to to nie, ale martwi mnie, że za 10 lat będzie tak jak jest. Podniecam facetów, to widać, chcą ze mną sypiać...tylko i wyłącznie sypiać. Nie chcą mnie do związku :/ Jestem skromna z wyglądu, ale nie zaniedbana i mimo to ciągnie ich do mnie. Chyba pojde do zakonu, nikt sie we mnie nie potrafi zakochac:(Smutno mi :(

Gość gość
Chyba masz duze piersi?

Gość gość
Takie średnie.

Gość gość pozdrawia
Widocznie tylko do jednego się nadajesz ;)

Gość gość
Po czym to mozna stwierdzic? Nie ubieram ani nie zachowuje sie wyzywajaco.

Gość gość
Ci faceci byli w przedziale 21-26 lat?

Gość gość
Taa dostają co chcą. Spałam tylko z jednym po 4 miesiącach związku, a potem się rozstaliśmy. Jezu co za wredni prostacy tutaj siedzą.

Gość marligosc
wydaje mi sie, ze jestes zakompleksiona i bardzo chcialabys byc w normalnym zwiazku. faceci to wyczuwaja i chca to wykorzystac. wysylasz podswiadomie sygnal, ze zrobisz wszystko aby z kims byc. wszystko znaczy rowniez seks.

Gość gość
gość dziś Ci faceci byli w przedziale 21-26 lat? W przedziale 13-30. ;) Wiem, śmieszne, ale już w gimnazjum się do mnie dobierali

Gość gość
marligosc dziś wydaje mi sie, ze jestes zakompleksiona i bardzo chcialabys byc w normalnym zwiazku. faceci to wyczuwaja i chca to wykorzystac. wysylasz podswiadomie sygnal, ze zrobisz wszystko aby z kims byc. wszystko znaczy rowniez seks. x z pierwsza czescia sie zgodze...z druga nie bardzo - nie jestem kobieta w tym typie

Gość marligość
nie sluchaj tych debili piszacych, ze nadajesz sie do jednego. to nie prawda. wytlumacze ci ten typ zachowan na przykladzie. w szkole zawsze sa jakies dzieci gnebione przez innych. bo sa slabsze, nie potrafia sie bronic, nie potrafia walczyc o swoje. tak samo faceci wyczuwaja twoje slabosci. nie chodzi tu o wyzywajace ubrania czy duze piersi.

Gość gość
Praktycznie wszędzie gdzie jestem - czy to dawniej w szkole, na studiach czy w pracy, prawie wszyscy się przystawiają. Na starcie dają mi do zrozumienia (albo chcą wzbudzić zazdrość, w co wątpie) że do związku nie ,bo albo kogoś mają albo niby nie szukają albo ze to nie to , jak widzą że nie daje doopki.Mam tego serdecznie dość

Spałam tylko z jednym po 4 miesiącach związku X Napisałaś niejasno, co Cię w takim razie interesuje czego chcą buraki ? Olać i zająć się soba ;)

Gość gość
Idź do psychologa,może masz niską samoocenę.Olewaj ich. Może źle szukasz chłopaka-w złym miejscu,albo za bardzo chcesz związku.

Gość marligość
niskie poczucie wlasnej wartosci sie klania. kobiety o wysokim poczuci wlasnej wartosci i pewne siebie rzadko spotykaja sie z takimi propozycjami. takie typy wiedza, ze nie maja u nich szans. ale nie martw sie:) z twoim problemem da sie duuuuuuuzo zrobic. moze na poczatku jakas literatura. jest wiele ksiazek o tym jak pokochac siebie, nabrac pewnosci siebie. afirmacje oraz hipnoza tez moga pomoc:)

Gość gość
Napisałaś niejasno, co Cię w takim razie interesuje czego chcą buraki ? Olać i zająć się soba x olanie ich nie jest wyjsciem z sytuacji. dziewczyna musi zbudowac poczucie wlasnej wartosci. faceci musza wyczuwac, ze ona nie bedzie taka, ktora poleci na jakies idiotyczne propozycje

Dlatego piszę - zająć się sobą :) popracować nad sobą. Większość tematów tutaj (poza prowokacjami rzecz jasna) zakładana jest przez osoby borykające się z niskim poczuciem wartości.

Gość gość
Jaka kobyłka wszyscy widzą :-P

Gość gość
Skoro wszyscy wiedzą ze można cie miec bez zwiazku i starania sie to raczej oczywiste ze nikt nie wejdzie z Tobą w poważną realcje. Spory przebieg bez stałego partnera oraz ryzyko że bedziesz zdradzać klasyfikuje Cie tylko jako element jednorazowej zabawy.

Gość gość
gość dziś Skoro wszyscy wiedzą ze można cie miec bez zwiazku i starania sie to raczej oczywiste ze nikt nie wejdzie z Tobą w poważną realcje. Spory przebieg bez stałego partnera oraz ryzyko że bedziesz zdradzać klasyfikuje Cie tylko jako element jednorazowej zabawy. XX Co ty chrzanisz?Laska miała jednego partnera a ty mówisz że to jest duży przebieg?Poppiertolony/a jesteś :D !W ogóle co to za odpowiedź,każdy zasługuję na miłość! Ja uważam że ona powinna być bardziej pewna siebie i olewać takie coś :) A

Gość gość
Oj tam, faceci zawsze chce "jednego" nie czuj się tutaj jakiś specjalnie wyróżniona negatywnie czy pozywywnie. To twoja osobowość powoduje, ze przeskakują na wyższy lvl, albo tkwią na poziomie 0 :)

Gość gość
Chcą * albo facet chce jak kto woli :)

Gość gość
Takie czasy i czas przywyknąć, faceci chcą wyłącznie seksu, kobiety seksu i kasy i nic poza tym. Szacunek do drugiego człowieka i próby stworzenia jakiejś więzi, to dziś towar deficytowy, bo wymaga odrobiny wysiłku a nikomu nie chce się dziś wysilać.

Gość gość
Facet chce tylko jednego... Świętego spokoju :D

Gość gość
to poszukaj prawiczka tacy będą cię poważnie traktować

Gość gość
uważam że szybko poszłaś do łóżka z facetem 4 miesiące to jest krótki czas

Gość gość
Zmień towarzystwo

Gość gość
uważam że szybko poszłaś do łóżka z facetem 4 miesiące to jest krótki czas x Czas nie ma żadnego znaczenia, liczą się intencje i to czego tak naprawdę chce druga strona.

Gość Fleurette
Ty chyba chodzi o srodowisko w jakim sie obracasz. Zawsze mialam ogromne powodzenie u facetow, komplementy prawia mi nawet kolezanki czy obce osoby typu sprzedawcy. Ale przez 30 lat życia nie zdarzylo mi sie zeby ktoś chcial tylko seksu I dawal tego jasny sygnal. Z drugiej jednak strony zawsze wybieralam towarzystwo ludzi z klasa, na poziomie, chlopak który jest prostakiem raczej nie miał nawet szansy na rozmowe poniewaz nie interesowaly mnie nigdy takie znajomosci. Moze podswiadomie wybierasz prostakow a teraz jestes zdziwiona?