Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma już żadnych szanujących się dziewczyn wszystkie się puszczają

Polecane posty

Gość gość

i nie trzymają cnoty do ślubu

Gość gość
Idź się zabij.Cnota a szanowanie się to dwie różne rzeczy

Gość gość
cnota a szanowanie to jest jedno i to samo

Gość gość
To po co mają przestać się szanować po ślubie? Jeśli to jedno i to samo, to wniosek prosty.

Gość gość
nie szanuje się jak uprawia seks w związku czy bez

Gość goścowa123456
Nie ma szanujących się dziewczyn to oznacza, że nie ma również szanujących się chłopaków. Przecież nie możliwe żeby wszystkie były lesbijkami.

Gość gość
gość dziś A małżeństwo to co? Nie związek? Zboczony sodomita propagujący rozwiązłość

Gość gość
Ja się szanowalam cale zycie, odpychalam chłopaków i co mi z tego przyszło? Mam 32 lata i jestem sama i dziewica i cierpie. Nie idzcie w moje ślady

Gość kobieta wyzwolona1
Ja, powiedzmy słowami autora postu, się nie szanowałam. Miałam z 10 partnerów przed moim mężem. On też nie był grzeczny przed ślubem i jest nam ze sobą dobrze już od ponad 10 lat. Przeszłość to przeszłość, nie ma nic wspólnego z teraźniejszością.

Gość gość
gość dziś cnota a szanowanie to jest jedno i to samo xxx dziewice się potrafią obnosić a i tak kiedyś to stracą,jaki w tym widzisz sens?wiesz że dziewice często się masturbują i robią obrzydliwe rzeczy?np mają kał w włosach pod rowkiem :-/ dziewice nie są dobre,to człowiek taki opętany ma hopla na tym punkcie,pamiętaj kobieta to człowiek a nie rzecz,nie ma co się cieszyć nówką bo to nie sztuka być pierwszym a sztuka być ostatnim ;)

Gość kobieta wyzwolona1
gość dziś Ostatnie zdanie powala. Jesteś dla mistrzem! Dla mnie po prostu szacun. Całkowicie się z Tobą zgadzam.

Gość gość
Miałam z 10 partnerów przed moim mężem. On też nie był grzeczny przed ślubem i jest nam ze sobą dobrze już od ponad 10 lat. x Widzisz bo oboje mieliście podobne doświadczenia. Gdy był prawikiem męczło by go to. Wg mnie dziewice niech łączą się z prawikami, a niedziewice z nieprawikami i spoko. x Przeszłość to przeszłość, nie ma nic wspólnego z teraźniejszością. Tutaj się nie zgodze, ale to już inny temat

Gość gość
Przed mężem mialam 3 facetow z ktorymi wspolzylam w ciagu 10 lat ( mialam 18-28 lat). Meza poznalam w wieku 28. Bardzo go kocham i czasem zaluje ze bylam z kims przed nich ale z drugiej strony gdyby nie te zwiazki to czy stalabym sie taka kobieta w ktorej sie zakochal? Pierwszego chlopaka zostawialam w wieku lat 24 bo szukalam ... Nowosci. Moze gdyby to mąż byl pierwszy przytrafilo by nam sie to samo?

Gość gość
Pierwszego chlopaka zostawialam w wieku lat 24 bo szukalam ... Nowosci x wkrotce tez bedziesz szukac nowosci... przeszlosc swiadczy o tym jakie ktos ma nawyki i zachowania, dlatego jest bardzo wazna. Tacy ludzie po prostu nie nadaja sie do relacji malzenskich itd mysle ze naprawde to malo ludzi sie do tego nadaje

Gość gość
gość dziś Właśnie, świadczy o nawykach i zachowaniach, dlatego łatwo poznać z kim się wzięło ślub, jeśli nagle okazuje się, że wymaga rozwiązłości, a nie hamowania popędów i szacunku.

Gość gość
gość dziś Pierwszego chlopaka zostawialam w wieku lat 24 bo szukalam ... Nowosci x wkrotce tez bedziesz szukac nowosci... przeszlosc swiadczy o tym jakie ktos ma nawyki i zachowania, dlatego jest bardzo wazna. Tacy ludzie po prostu nie nadaja sie do relacji malzenskich itd mysle ze naprawde to malo ludzi sie do tego nadaje XX Przeszłość to przeszłość,było i nie ma.Nie można tak uogólniać tego i owego.Ty masz problem do czyjeś przeszłości bo sam takowej nie posiadasz i to jest przykre.Jesteśmy ludźmi i musimy popełniać błędy a jeżeli ktoś nam je wypomina to po prostu nie jest nas wart.

Gość kobieta wyzwolona1
gość dziś Tak z ciekawości... ile masz lat, że masz takie staroświeckie poglądy?

Gość gość
Ktoś raz w zyciu zostawia kogos szukajac nowosci a Wy mowicie o nawykach? Chyba musicie wlaczys logiczne myslenie hihi

Gość gość
Nie ma już żadnych szanujących się dziewczyn wszystkie się puszczają YYY Jak na całym świecie są różni ludzie,tak tu na kafeterii siedzą sami głupce i bezmyślni ludzie :) Co to za pytanie?Czym jest dla Ciebie kobieta szanująca?Jeżeli nawiązujesz to do posiadania cnoty,lub do braku korzystania życia to Ci gratuluje pisowskiej logiki!Nie,nie jestem lewakiem,ale zauważyłem że Pis który niby chcę dobrze pierzę wszystkim mózg,katolicy i inni tacy...Tacy ludzie nie są do końca dobrzy.Potrafią się''szanować'' i pouczać innych,ale i tak kara ich za to spotka,bo nikt nie ma prawa nikogo umoralniać i wpieprzać się w czyjeś życie.Nie jestem męską dziwką ani gejem,kiedyś za moje wypowiedzi takie wyzywiska tacy ''wielcy katolicy'' potrafili napisać,jestem mężczyzną który zna dzisiejsze życie i jest w miarę wyrozumiały.Nie chcę całkowicie świętej kobiety,anioła czy Boga,nie potrzebna mi taka...Chcę normalnej kobiety,która miała mężczyzn na stałe,której mogło się tam coś wydarzyć parę razy ale nie musi mi o tym mówić.Cywilizujmy się a nie zacofujmy kilka krokami w tył!Nie mówię o puszczalstwie ale o normalnym życiu i większą korzyścią z niego.Nie z byle kim ale nie jako pierwsi ale jako ci którzy będą z nami w związku i konkretnie wiedzą co chcą

Gość prawiczekbezzasad
ja jestem prawiczkiem ale daję prostytutkom do buzi :P i tak chcę żonę dziewicę i to prawda żadna się ani trochę nie chcę szanować w dzisiejszych czasach

Gość gościówa123456
prawiczekbezzasad Żal mi Ciebie. Taki jesteś cienias, że za loda musisz płacić?

Gość gość
Przeszłość jest bardzo ważna jak laska uprawiała seks z wieloma partnerami to w przyszłości nie będzie wierna bo jest przyzwyczajona do seksu z innymi i pewnego dnia zdradzi.

Gość gość
Powinno się czekać na seks na tego jedynego a nie uprawiąć seks w związkach, a potem czekac na ukochanego.

Gość gość
A taka która uprawiała seks w związkach czy bez można nazwać prostytutką która nie szanuje swojego ciała.

Gość gość
Ile to jest "wieloma"?

Gość gość
gość dziś No, no, a jak facet wymaga rozwiązłości w związku, to myślisz, że nie zdradzi? To działa w 2 strony. Jak nie żresz czekolady przez 20 lat i potem ktoś ci ją wciska, to albo wyrzygasz i uciekniesz w stare przyzwyczajenia, albo się zachłyśniesz i będziesz żreć i żreć.

Gość gośćkobieta wyzwolona1
gość dziś Przeszłość jest bardzo ważna jak laska uprawiała seks z wieloma partnerami to w przyszłości nie będzie wierna bo jest przyzwyczajona do seksu z innymi i pewnego dnia zdradzi. x Prędzej bym powiedziała, że ta co miała tylko jednego zapragnie sprawdzić jak to jest z kimś innym.

Gość gość
Bo dla was zboczeńcy małżeństwo to nie związek? :D

Gość gość
dziś xxx to jest mit obalony przez naukowców najtrwalsze związki są jak partner i partnerka są jedynymi partnerami seksualnymi

Gość gość
Tyle, że na tego jedynego nie czeka się po to, żeby sie z nim puszczać. Właśnie tak można odróżnić tego jedynego, od tego zboczonego. Jak kocha, to szanuje kobietę i nie splugawi jej czystości z powodu związku nazywanego małżeństwem.