Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

woda plus cynamon i miod sposob na schudniecie a wymioty po tym

Polecane posty

Gość gość

sluchajcie czy ktos z was pił kiedys wode z cynamonem i miodem? kolezanka poleciła mi ten sposob, ktory wspomaga odchudzanie. wczoraj i dzisiaj zrobiłam sobie specyfik i 5 minut po wypiciu tego zwymiotowałam, dzisiaj jest mi juz cały czas niedobrze i mam uczucie ciągłego glodu czy ktos sie juz z czyms takim spotkał?

Gość gość
No to nie pij tego.

Gość gość
no juz nie pije, tylko dziwie się, ze duzo ludzi sobie to zachwala a tylko ja po tym wymiotuje....

Gość gość
Cynamon jest charakterystyczny, podejrzewam, że ci autorko nie służy. Mój mąż nienawidzi cynamonu, ja akurat uwielbiam, ale też nie można z nim przesadzać

Gość gość
A to działa wogóle?

Gość eliza33x
Ja nie stosuję żadnych takich specyfików! Jem regularnie, dużo ćwiczę, przyjmuję suplementacje African Mango http://afrikamango.pl i kilogramy spadają;) trzeba troszkę dać od siebie i efekty przyjdą!

Gość gość
A nie możesz po prostu przestać jeść? Tylko ograniczyć się do 1 rozsądnego posiłku dziennie i drobnego śniadania, a w międzyczasie tylko jakieś herbaty i mineralka? I biegać co dzień nabożnie minimum kwadrans? Lenie śmierdzące się bawią z te mikstury, tabletki, wymioty i rozwolnienia, żeby mieć wymówkę do wpieprzania słodyczy i innych węgli, a zero mięśnia na ciele, tylko albo skóra i sadło, albo skóra i kości.

Gość gość
male sniadanie i obiad- moze i schudniesz ale jojo murowane. to najgłupsza metoda jaką można zstosować. policz zapotrzebowanie kaloryczne, jedz to w pieciu posiłkach, na poczatek pomniejsz zapotrzebowanie o 150-200 kcal i do tego jakis ruch. zaczniesz chudnąć.

Gość gość
Ale jakie jojo? Nie ma jojo jak jesz tak całe życie. Można jeść więcej pod warunkiem, że się ćwiczy, a to jest u Polek problem, bo Polki nie ćwiczą. Nigdy. Figura Polek to jest albo skóra i kości do 30-stki, albo skóra i tłuszcz po trzydziestce, bo metabolizm już nie ten, a tryb życia cały czas osiadły odkąd skończyły WF w szkole średniej. Żadna dojrzała kobieta w PL nie ma normalnie wyrzeźbionego ciała, co widać do rękach nietoperzach i tłustych łydkach jak się robi ciepło i wkładają krótkie rzeczy. Problem jest w głowach, w mentalności. Rosjanki, Słowianki i generalnie cały wchód ma ten sam problem. Nie ćwiczą, a odchudzanie polega u nich na głodzeniu się, braniu specyfików na przeczyszczenie, braniu specyfików na tamowanie głodu. W ogóle zero pojęcia o diecie i metabolizmie.

Gość gość
Nawet kobiety które wyglądają ogólnie szczupło, jak się im przyjrzeć to mają zero mięśni gdziekolwiek. Kości na klatce piersiowej, a przedramiona tłuściutkie, niby płaski brzuch jak go wciągną, ale zero zarysu nawet najdelikatniejszego 6-paka i obowiązkowa mini oponka, bo jej się nie da wciągnąć.

Gość gość
Jakie ćwiczenia, jaki sport polecasz? Interesuje mnie raczej coś pod dachem w klubie fitness a nie wyjście na basen. Coś konkretnego poradzisz?

Gość gość
Musisz iść na siłownię i poprosić o konsultacje (prywatnego instruktora) i wszystko ci pokarzą dostosowane do twojej sylwetki i problemów. Potem już możesz sama to powtarzać bez instrukcji, pod warunkiem, że masz , bo jak nie to lepiej mieć kogoś kto cię zmusza i motywuje. Na basenie to normalnie robisz tyle długości ile możesz - jak czujesz że masz już kończyny z waty, albo kolkę to przerwa. No i najtańsze jest bieganie jak nie masz kasy na siłownię, ale musisz mieć motywację, a nie raz na parę tygodni i 70% czasu idziesz zamiast biec. Aerobik w grupie też jest dobry, bo instruktor krzyczy i musisz robić to co inni nawet jak nie masz siły, np. fat burning aerobik. Ćwiczenia nie polegają na tym, że sobie ćwiczysz rekreacyjnie, tylko zaczynają działać z momencie kiedy zaczynają boleć i zaczyna się dyskomfort - dopiero w tym momencie budujesz tkankę mięśniową i gubisz lipidową.

Gość gość
pod warunkiem że masz wystarczająco dużo samodyscypliny (tam wyżej mi ucięło część zdania)

Gość gość
jeśli pożresz za dużo cynamonu to możesz wykitowac

Gość gość
I żeby nie było że nie mam racji, zadnie na jutro: Jest ciepło, kobiety są porozbierane. Jak będziesz jutro w autobusie, na ulicy, w sklepie, w pracy, w szkole, gdziekolwiek - przyjrzyj się budowie kobiet i zobaczysz o czym piszę. Zwróć uwagę na ich ręce i nogi, tyłki, biodra i te powciągane brzuchy. Powodzenia jeśli znajdziesz choć jedna z atletyczną budową ciała i jakimkolwiek zarysem mięśni. Prawie wszystkie to są pączki.

Gość gość
Mężczyźni w PL też zresztą mają ten sam problem. Jedyne mięśnie jakie mają to takie od roboty w ogrodzie, albo warsztacie, albo po remoncie, a reszta to tłuszcz. Są chudzi jak owsiki do 20-stki, a potem zaczynają tyć na grandę i po 30, a czasem już przed, wyglądają jak tłuste brzuchate małe wuje, z rękami i nogami przypominającymi serdele i parówy. Prawie żaden nie ćwiczy, sport to tylko dwa razy na rok jak się umówią z kolegami na piłkę i tylko kilku na krzyż biega, czy coś. Nawet karki z siłowni, mają u nas więcej sadła niż mięśni.

Gość Mmm
Dnia 12.06.2017 o 20:19, Gość gość napisał:

I żeby nie było że nie mam racji, zadnie na jutro: Jest ciepło, kobiety są porozbierane. Jak będziesz jutro w autobusie, na ulicy, w sklepie, w pracy, w szkole, gdziekolwiek - przyjrzyj się budowie kobiet i zobaczysz o czym piszę. Zwróć uwagę na ich ręce i nogi, tyłki, biodra i te powciągane brzuchy. Powodzenia jeśli znajdziesz choć jedna z atletyczną budową ciała i jakimkolwiek zarysem mięśni. Prawie wszystkie to są pączki.

Ty jesteś pączek, skończony idio*to