Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pipeta

Publiczna toaleta a ciaza

Polecane posty

Gość Pipeta

No pieknie! Usiadlam na deske w publicznej i poczulam cos lepkiego to chyba byla sperma! To bylo centralnie na srodku i dotknelam pochwa zanim sie podnioslo rozmazalo sie bo mam motylka nie buleczke. Czy moglam zajsc mialam dni plodne unikalam seksu z chlopakiem taki dluugi sluz ciagnacy sie.

Gość remove
Pewnie ,że mogłaś zajść w ciążę jeśli to była sperma,ale jak mogłaś usiąść w publicznej toalecie na deską nie wyścielając jej papierem toaletowym.Gdybyś to zrobiła to od razu zauważyłabyś,że papier robi się mokry i wytarłabyś to. A teraz to może tabletka po?

Gość gość
Nie wiem moze to byla woda ale zmieszala sie z tym moim sluzem nie wiem :( glupie to potwornie :( musialam usiasc nie moglam zrobic siku tak na stojaco. Jechalismy na wakacje teraz jestesmy nad morzem :( nie wiem co mam zrobic . Terazbtyle zboczencow moze ktos specjalnie tam narobil wiecie co... wstydze sie powiedziec chlopakowi o tym

Gość gość
Chodzi o to ze dlugo jechalismy a mi sie juz tak siku chcialo i wstrzymywalam tak dlugo ze az zrobic nie moglam w koncu musialam sie skupic. Tutaj nie jest mi glupio bo anonimowo ale chlopakowi w zyciu nie powiem chyba by mnie wysmial. A czy mozna zarazic sie tak jakas choroba np aids?

Gość remove
Słuchaj ,pocieszeniem jest to,że byłaś w damskiej (chyba) toalecie a więc tam raczej faceci nie chodzą więc to raczej nie była sperma. Zarazić się można różnym świństwem,ale aids raczej nie,no chyba ,ze miałabyś otwartą ranę. Na przyszłość dokładnie obłóż deskę papierem toaletowym a wcześniej upewnij się,że nie jest mokra. Domyślam się jak się czujesz,ale już się uspokój .Skoro do tej pory nie masz żadnych dolegliwości to raczej się niczym nie zaraziłaś.

Gość gość
takie prowo nie przy jedzeniu, błagam