Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpanujący debile

Dlaczego większość polaków musi ciągle szpanować?

Polecane posty

Gość szpanujący debile

czy to jakaś genetyczna choroba umysłowa?

Gość gość
Ty swinio nie jestes nikim wiec nawet pochwalic sie niczym nie mozesz wsrod znajomych. Bo chwalic sie rzecz ludzka nowym autem kinem domowym czy markowym ubraniem. W uk wszystko na jedno kopyto czyli byle jak wiec nie maja sie czym chwalic bo czym , dwoma kurkami? haha!

Gość Gość4443
Szczerze sam się zastanawiam ;) Sam mam dom, cały sprzęt, kasę i tak dalej , ale nigdy nie przyszło by mi do głowy żeby komuś namiętnie o tym opowiadać ale zmuszać go do oglądania tego :) wiadomo jeśli ktoś będzie chciał zobaczyć to można się "pochwalić" . Co do chwalenia się np. samochodem jest to dla mnie chore żeby nie wiadomo jak to rozgłaszać po rodzinie i znajomych . Według mnie takie informacje wychodzą z czasem a te wiejskie polaczki chwaląc się swoje 15-10 letnim BMW czy Pasaatem robią z siebie pośmiewisko . Nie wspominając o tym "szpanowaniu" na ulicy ...

Gość gość
"ale nigdy nie przyszło by mi do głowy" xxx Bo nie masz sie czym pochwalic miernoto:D dom bez tynku z zaplesniałym dachem, kino domowe firmy manta lub kasa to zaden szpan swinio w twojej ciapatej okolicy haha. Kazdy biedak w uk takie cos ma. W PL mamy markowe firmy wiec to co innego.

Gość gość
Szpanowanie = leczenie kompleksów. Masz odpowiedź na swoje pytanie. Innej nie ma.

Gość gość
Gość 21:08 . Wiesz co jak tak cię to interesuje to na moim domu jest tynk ;) Jak cię tak interesuje moja Ciaputa okolica nazywa się Warszawa nie wiem czy kiedyś o niej słyszałeś ? Kasę mam, a samochodem którego kupiłem za przeszło 100 tys. ;) A może dodam ze muszę na to pracować po 12 godzin dziennie przez 6 dni w tygodniu w jednej z większych firm, może dlatego nie mam ani ochoty, ani potrzeby, ani czasu na chwalenie się tym na co muszę pracować . A może jeszcze zainteresuje cię to że po to wszystko wyjeżdżać do UK bo w tamte regiony mogę ewentualnie na wycieczkę polecieć :) Pozdrawiam

Gość gość
Goowno prawda. Szpanowanie = szacunek w okolicy i wsrod znajomych

Gość gość
I zaczyna się wyliczanie czego to nie mają :D chcecie coś udowodnić? Biedne zakompleksione ludziki :)

Gość gość
Tez mysle, ze fiksacja nt.auta to chore leczenie kompleksow, przekonalalm sie o tym. Mialam faceta dla ktorego najwazniejsze bylo auto i to zeby wszyscy sie go bali.

Gość gość
Najlepsze są wypowiedzi u góry : mam to i tamto, samochód za tyle i tyle ALE ja się tym nie chwalę :D A co właśnie zrobiłeś? Hipokryci.

Gość gość
gość wczoraj X Jeden z najglupszych postow na kafe. Pokazuje dokladnie wiek bingola, nie wiecej niz 15lat, wyksztalcenie niepelne podstawowe i chyba chorobe psychiczna. Masakra jaki to jest przyglup. :D

Gość gość
Nie no wiek to moze nie, wiadomo ze polaczki to przyglupy niezaleznie od wieku wiec moze to jakis stary dziad ktoremu nie wyszlo w moim ukochanym UK. :) ale reszta sie zgadza! i najlepsze jest to ze dzieki brexitowi polaczki masowo wyjezdzaja z UK. Juz niedlugo bedzie tak wspaniale jak przed wejsciem do unii jeeeee :D

Gość gość
"Sam mam dom, cały sprzęt, kasę i tak dalej , ale nigdy nie przyszło by mi do głowy żeby komuś namiętnie o tym opowiadać ale zmuszać go do oglądania tego usmiech.gif" x "Kasę mam, a samochodem którego kupiłem za przeszło 100 tys. oczko.gif " x A widzisz, jeden komentarz zmusił Cię do zrobienia czegoś wbrew temu co przed chwilą napisałeś. :) Jesteś bardzo podatny na czyjeś kpiny.

Gość szpan z polskiej wsi
polaczki muszą szpanować materialnym gòwnem, szczególnie na kredyt, bo to wiocha i chłopstwo z nich wychodzi czyli szpan = plebs z polskiej wsi zabitej dechami

Gość gość
Szlachta też szpanowała.