Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Livinginthepast83

Czy jest ktoś kogo kochacie a nie możecie z nim być?

Polecane posty

Gość Livinginthepast83

Jak długo to trwa?Dlaczego nie możecie być razem? Opowiecie swoją historie?

Gość gość
1. bla bla bla 2. bla bla blallala bl abla 3. blablablalala :)

Gość Livinginthepast83
Bardzo wyczerpującą wypowiedź....

Gość gość
bla :)

Gość gość
bla ;)

Gość gość
Tak. Ja nie widzę żadnych przeszkód. Ale on ma z tym jakiś problem. Może gdyby mnie kochał, to by go nie miał, a jeśli mnie nie kocha, dobrze, że nie jestem z nim :)

Gość gość
Kocham potajemnie mojego szefa już od 3 lat. Nie mogę z nim być, bo jest żonaty i ma rodzinę. Ja przez życie muszę iść sama bo inni mężczyźni mi się nie podobają. Ja chcę tylko jego. :(

Gość gość
Jest, trwa 3 lata, dla mnie jest najpiękniejsza. A dlaczego tak wyszło to chciałbym się Jej zapytać... zwłaszcza że bywa że co dzień mijamy się

Gość gość
Dopiero co był tu podobny temat.Pisałam ze jest ktoś z kim nie mogę być. Trwa to ponad rok.Boli okropnie.Codziennie.

Gość gość
Skoro wiecie, że nie możecie z kimś być, czemu by nie unikać tej osoby i udawać, że nie istnieje?

Gość gość
Kocham 11 lat... Nigdy nie będziemy razem, bo mamy swoje rodziny, domy, itd... Poznaliśmy się trochę za późno, po prostu!

Gość Livinginthepast83
Tu autorka... Ja mam taką sytuację,kocham kogoś już 6 lat,ale nie mogę z nim być. Kiedyś przez chwilę byliśmy razem i przez głupotę zerwaliśmy tą znajomość. Ktoś powie,że to patologia tak długo wspominać,ale On będzie dla mnie zawsze już najważniejszy,bo przy nim czułam się najszczęśliwsza na świecie.Codziennie o nim myślę,czy jest szczęśliwy i marzę o tym,że kiedyś może wpadnę na niego na ulicy...

Gość gość
Nie możesz się z nim skontaktować, Autorko?

Gość gość
Bo zyjemy w 2 roznych swiatach. Bo za szybko zrezygnowal i znalazl inna. Bo mial siez nia ozenic. Bo napisal jak z nia zerwal, umowilismy sie i znikl. Bo mnie potem unikal. Bo to bolalo. Bo zmienilam kraj. BO mnie znalazli znowu znikl. Bo znowu mnie znalazl, a nie jest sam... Bo upackalam przez te chora milosc zycie... A teraz to on wie czego chce. A mi jest wstyd, bo upackalam zycie, a on ma wszystko..

Gość Livinginthepast83
Rozmawialiśmy półtora roku temu...powiedział,że nie może zranić kobiety z którą teraz jest. Nie wiem czy teraz o mnie myśli,ale wiem,że byłam ważna dla niego.Zawsze będę wierzyć,że On do mnie wróci...Pokochał mnie wtedy mimo,że jestem niepełnosprawna a On zdrowy...

Gość gość
Bardzo mi przykro, ale niestety, gdyby Cie kochal to bylby z Toba, bez wzgledu na sytuacje.. Z glowy i serca go nie wyrzucisz wiec bedziesz musiala poczekac, az na horyzoncie pojawi sie ktos nowy. Gwarantuje, ze tak bedzie. Ja tez myslalam, ze to niemozliwe, ale jak sie od tego uczucia uwolnilam, to zaczelam spotykac innych. Poczuj sie piekna i wartosciowa, a los sie do Ciebie usmiechnie. Niestety, taka milosc zostaje na zawsze w glowach, ale da sie z tym zyc.

Gość Livinginthepast83
Wiem,że się da bo jednak te lat żyje..Nawet byłam w 3 letnim związku w międzyczasie,ale to nie to samo.Boję się,że już nigdy nie spotkam nikogo takiego,kto wywróci mój świat do góry nogami..Myślę,że On zawsze będzie dla mnie ważny.Jak mam być z byle kim żeby nie być samą to tak nie chce.

Gość gość
A to racja. Bo ja tez myslalam, ze sie da, a i tak sie rozpadalo. Nicna sile. Ale moze byc taki moment w Twoim zyciu, gdzie stwierdzisz, ze nie chcesz byc sama i zainteresujesz sie kims, kto bedzie chcial z Toba byc. Ja kocham od lat. Wiiiiiieeeeelllluuu! Bylam nieszczesliwa, bo myslalam, ze on mnie nie chce, ateraz dowiaduje sie, ze zawsze mnie kochal, a inne byly tylko dlatego ,ze myslal, ze go nie chce.. Slow brak.. Chyba lepiej byc wyrachowanym, ale ja sie takanie urodzilam :)

Gość Livinginthepast83
Nie ma szans żebyś z nim była?

Gość gość
Tak, jest starszy o ponad 10 lat i żonaty. Od lat nie potrafię o nim zapomnieć chociaż nawet go nie widuję, wręcz unikam miejsc w których mogę go spotkać.

Gość Living in the past
A ja bym chciała Go spotkać i choć raz spojrzeć w oczy...

Gość gość
20.52 Ile ona ma lat?

Gość gość
21.36 Tak, jest realna szansa. Ale ja sie boje przyznac do pewnych rzeczy. Ale tez widze, ze musze sie odezwac, bo on czeka.. Tym razem chyba nie ucieknie, wie czego chce. Chyba nie chcialby zrezygnowac z malzenstwa, gdyby to nie bylo silne uczucie. Teraz to tylko moja wola..

Gość gość
Ja też ale nie chce mi sie juz pisac czemu i sie rozpisywac bo to chore jest wiem że nie mam szans chodziaz niektore rzeczy mowia co innego czasami widze z daleka podobne osoby jak pare dni temu kogos podobnego ewidziałam

Gość gość
widziałam *

Gość gość
Te kobiety które pisze że nawet jesli miały kogos nie potrafia zapomniec ja mam odwortnie ja wiem że bym mogła bo to platoniczne uczucie gdybym znalazła odpowiednia osobe ale jest jeden szkopuł nie jestem atrakcyna i nikt mnie nie chcem,szukam mezczyzn ale kazdy mnie zawsze odrzuca :( Bo cos mu nie pasuje itd A nawet wiek bo szukaja młodych do 18 lat

Gość gość
Wczoraj o 21.02- pewnie dwa razy CIE przelecial jak nie mial akurat nikogo I znikal po tym, zgadlam? Bylas akurat pod reka ale on ma Cie w d...e :(

Gość gość
Jak to okrutnie brzmi ;)

Gość gość
Tak, i nie jest to jedna kobieta ale nawet kilka. niestety,są mężatkami.