Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzaniee

Polecane posty

Gość gość
Ja może nie miałam aż tak dużej nadwagi ale te 12 kg straszni mi przeszkadzało.Sama dieta przynosiła efekty ale nie takie jakich się spodziewałam.Dopiero po wprowadzeniu Slimunox wszystko potoczyło się znacznie szybciej.Wystarczyły dwa miesiące.A ostatnie opakowanie Slimunox zostawiłam sobie tak na wszelki wypadek.

Gość gość
Polecam plany dietetyczne oraz treningowe www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonala pomoc w drodze do osiągnięcia celu :)

Gość gość
Moim zdaniem Slimunox jest jednym z najlepszych środków jakie są obecnie dostęþne na rynku. Mam na myśli tylko te legalne i skuteczne środki

Gość gość
To ja proponuję Paniom, które nie radzą sobie same z kilogramami, aby po prostu skontaktowały się z dietetykiem. Fajnie jakby był to taki dietetyk, który nie proponuje non stop zieleniny... bo ileż można. JA np. schudłam już z dietetykiem 15 kg. Wstyd się przyznać, ale ważyłam ponad 90 kg. Teraz chudnę bez specjalnych wyrzeczeń. W jadłospisie mam nawet ciasta-takie zdrowe, ale pyszne. Na śniadania np. jajecznicę, omlety, owsianki, tosty. Na obiady: burgery, ryby, mięcho, risotto i wiele wiele innych. Mój dietetyk tj. Sylwia Sobczak-Piżuch układa diety online, więc tym lepiej. Wypełnia się taki formularz i czeka na dietę. Bardzo polecam:) Poza tym nie mam już zaparć:D

Gość gość
Ja straciłam całą nadwagę dopiero na Slimunox, więc mogę potwierdzić, że te tabletki faktycznie działają. Rozsądnie dobierałam tabletki, w zasadzie na podstawie składu i skuteczności. Ostatecznie trafiłam na Slimunox i to była dobra decyzja. Nawet nie sądziłam, że będę w stanie stracić aż tyle kg.

Gość gość
Przez kilka dobrych tygodni byłam na diecie,owszem waga spadała ale nie tak szybko jak bym chciała.Dałam się namówić na kupno Slimunox i nie żałuje bo dopiero teraz waga spada o kilogram tygodniowo.Polecam dołączyć Slimunox do diety.

Gość JustynaE

Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektów jakie uzyskałam. Schudłam 14 kg i co moim zdaniem jeszcze ważniejsze od samego odchudzania... waga NIE wróciła, nie ma efektu jo-jo

Gość Joanna

Ja już na prawdę myślałam że mi nic nie pomorze jeżeli chodzi o odchudzanie.Bo męczyłam się strasznie długo z marnym skutkiem.A Slimunox to było to czego potrzebowałam.Schudłam dzięki nim 15 kg oczywiście byłam też na diecie ale przynajmniej takie połączenie dało bardzo dobry efekt.