Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanki mnie nie znoszą

Polecane posty

Gość gość

póki im przytakiwałam i nie odzywałam się gdy musiałam było dobrze od pewnego czasu mam tego dosyć, zaczęłam być sobą mówie co myślę chodzę uśmiechnięta, żartuje z kilkoma innymi i jest jeszcze gorzej, zaczęło się wytykanie mi najdrobniejszych błędów a od kiedy mój jedyny projekt z działu dostał pozytywne opinie zaczęło się szaleństwo donoszenie na mnie za każdy błąd, podważanie kompetencji, a dzisiaj napuszczanie szefa na mnie bo tylko dlatego że wzięłam udział w dyskusji którą moje koleżanki same zainicjowały, cokolwiek powiem jest źle albo nie mam racji, moje koleżanki najchętniej by chyba chciały bym zniknęła :( każdy dzień jest przykry naprawdę robi się nie fajni, one mnie nienawidzą za samo istnienie, dodam że nie może chodzić o wygląd bo sama uważam sie za nie atrakcyjną,

Gość gość
nie przejmuj sie, ludzie nie lubią szczerości wiec po co mówisz co myslisz? przytakuj, po prostu, a bedziesz zyc dłuzej:-). Nienawidza Cie, bo nikt tak nie łaczy jak wspolny wróg. Baby w robocie sa najgorsze, masakra:-(

Gość gość
nie mogę nie być szczera wtedy nie jestem sobą a potem to odchoruję a jak jestem szczerza to jestem wrogiem numer jeden

Gość gość
powiem krótko i dosadnie...przemawia przeze mnie doswiadczenie wlasne i rozmowy ze znajomymi...zapamietaj bo to bardzo ulatwi Ci zycie: "w pracy nie ma ani kolegow, ani kolezanek, w pracy sa tylko znajome twarze" gdy to sobie uswiadomisz, zycie stanie sie łatwiejsze, a rzeczywistosc bardziej znosna, a nawet piekna, szczegolnie gdy zamkniesz za soba dzwi wychodzac z pracy:) Powodzenia i relax :) ps. baby w pracy sa straszne....osobiscie wole pracowac z facetami, albo sama :)