Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo dziwna sprawa różaniec w torebce

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie,kupiłam w chinskim sklepie torbę,założyłam ją dzis pierwszy raz,ma pare takich małych kieszonek, jedną otwarłam i w srodku był taki woreczek malutki na zamek,przybrudzony,a w srodku był różaniec,taki widac starawy.Zgłupiałam.Torbę założyłam pierwszy raz,mieszkam sama i nie ma mozliwosci by ktos mi go tam wsadził.Skąd on mógł sie tam wziąć?????????????

Gość gość
Fajna historia, chciałabym go zobaczyć :D

Gość gość
Prawdopodobnie ktoś włożył do torebki, albo jak ją przymierzał, albo juz ja kupił, włożył, potem oddał i zapomniał wyjąć.

Gość gość
Może niewolnik chiński, produkujący za psie pieniądze te torby, schował w jednej swój różaniec

Gość gość
U chińczyków chyba nie przyjmuja zwrotów

Gość gość
moge wrzucic foto,ale zdjecia ciemne bo mam kiepski aparat w telefonie

Gość gość
Nie, no po co zdjecie, różaniec to różaniec. No więc tak moja pierwsza wersja to ta że ktoś ją miał i zapomniał że wsadził różaniec. No ale zawsze jest cos takiego "niewytłumaczalnego" jak znak - moze to znak, żebys zaczęła się modlić. Wiem, będą głupie teksty i hejty, ale ...

Gość gość
A ja się cieszę, że moge zobaczyć

Nic nie warte przedmioty wkłada się do innych nic nie wartych przedmiotów. Już wiesz skąd?

Gość gość
Piękny. Taki dar od losu. Możesz go po prostu traktować jako amulet

Gość gość
Wartość przedmiotom nadają ludzie

To był lumpeks jakiś? Jak nie to poszłabym do sklepu zapytać o co chodzi skoro to nowa torebka. A z tym traktowaniem jako amulet to bez przesady. Nie wiadomo kto to miał i skąd, ani jaka w tym energia. To co dobre dla jednego może szkodzić drugiemu.

Gość gość
Gdyby to był ciucholand to bym sie nie dziwiła,a w tej sytuacji to jest dziwne strasznie,ze komus wpadł do takiej małej bocznej kieszonki to nie wierze jakos

Gość gość
Masz racje, Psychodelirium, ale z drugiej strony trudno mi uwierzyć, aby akurat w różańcu mogła być zła energia

Gość gość
krótki link na dole, to wirus - uwazajcie!

Gość gość
A może w tym sklepie sprzedają takie woreczki i różańce, i ktoś tak schował jedno w drugie

Gość gość
Może to od jakiegoś z tam pracujących chińczyków ;)

Woreczek jest mocno zużyty, więc na pewno nie ze sklepu. Uważam, że warto by było podjąć wysiłki, aby oddać różaniec osobie, do której to należy. Dla niej to może być bardzo ważny przedmiot.

Jeżeli ktoś np. zwrócił tę torebkę a wcześniej w niej to zostawił można przy kasie wyjaśnić sytuację, mogliby dojść do tego, bo przy zwrocie przecież muszą chyba robić korektę faktury itd.

Gość gość
Ze zwrotami u chińczyków, to nie ma żadnych korekt faktur, dają ci do reki kase, a ty im zwracasz towar. Ale jeśli autorka odniosła by ten różaniec, to moga połozyć przy kasie kartkę z info, ze znaleziono różaniec. Możliwe że osoba do której nalezał pójdzie zapytac do sklepu czy ktoś nie oddał.