Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cezary Cezaryy

Mam małego penisa (21 lat) i jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość Cezary Cezaryy

W spoczynku mam jak mały chłopiec 4 cm. A gdy się podniece to jest chudy i krótki 11,5 CM długości i 10,8 CM obwodu :-( Co mam zrobić?

Gość gość
Żyj z tym i się nie przejmuj. Ja mam tez małego bo 12 cm ale jak dotąd zawsze zaspokajałem Kobiety. Większość Kobiet nie będzie się zastanawiać ile masz w spodniach uwierz mi. Ma być twardy a Ty masz zapanować nad przedwczesnym wytryskiem i będzie dobrze. Wyszlifuj wszystkie pozostałe aspekty zbliżenia takie jak gra wstępna i seks oralny. Jak opanujesz tez rzeczy do perfekcji to doprowadzisz kobietę do szczytowania nawet nie wyciągając penisa z majtek. Kiedy Ona czuje się z Tobą bezpieczna i czuje się kochana to uwierz że rozmiar naprawdę nie ma znaczenia. Oczywiście kłamstwem było by stwierdzenie że nie ma Kobiet dla których nie jest to ważne ale takie nie będą Cie interesować :D Problem jest wtedy jak masz poniżej 10 cm. Zainteresuj się też nakładkami pogrubiającymi nie wydłużającymi. Najlepiej takimi co nie zasłonią Ci żołędzi tylko sam trzon. Powodzenia i nie łam sie!

Gość gość
gość dziś pocieszaj się dalej 🖐️ to oczywiste, że żadna ci tego nie powie, że jest za mały. Po prostu kobiety tego nie robią. A w gronie koleżanek i tak powiedziała co sądzi o mikrofiucie :o Nie oszukujcie się - 12 cm to JEST kalectwo. I żebyś się posrał to tego nie zmienisz. To po prostu FAKT

Gość gość
Znajdz sobie jakies forum i zacznij je hejtowac. Troche pomaga :)

Gość gość
gość dziś pocieszaj się dalej lapka.gif to oczywiste, że żadna ci tego nie powie, że jest za mały. Po prostu kobiety tego nie robią. A w gronie koleżanek i tak powiedziała co sądzi o mikrofiucie pechowiec.gif Nie oszukujcie się - 12 cm to JEST kalectwo. I żebyś się posrał to tego nie zmienisz. To po prostu FAKT x 100% zgadzam się są takie Kobiety ale Ty się nimi nie musisz przejmować bo nie one są Twoim targetem. Takie mają wiadra zamiast pochwy i faktycznie potrzebują większego sprzętu do stymulacji ;-) Tak jak są rożne rozmiary pe/ni/sów tak samo są rożne rodzaje c**ek. Zawsze znajdzie się jakiś troll który będzie Ci wmawiał że jest inaczej :D Kobieta może mieć tak wyćwiczone mięśnie kegla że oboje będziecie czerpać satysfakcje niezależnie od rozmiarów. Wiele kobiet i tak od penetracji woli dobrą grę wstępną zakończoną porządną minetką! <3 Lesbijki nie mają penisów a potrafią doprowadzić inna kobietę do spazmatycznego orgazmu ;-D Doskonal się w innych aspektach niż penetracja i bądź pewny siebie. Nikt nie zaprzeczy że lepiej mieć większego tzn grubszego niż mniejszego ale skoro nic nie możesz na to poradzić to wojuj tym co masz.

Gość gość
Ja mam dużego i grubego więc nie mam problemu a ty autorze trudno takie jest życie nie każdego matura dobrze obdarzy. Jeśli laska będzie cię kochać to i Twojego małego też

Gość gość
z takim sprzętem to jedynie możesz być pasywem

Gość gość
Jeżeli przyszedłeś tu leczyć kompleksy to trafiłeś z deszczu po rynnę.