Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczescie

Jak facet okazuje że mu się podobam?

Polecane posty

Gość nieszczescie

Na początku relacji. Po czym to rozpoznać?

Gość gość
np. gapi sie i gapi i uśmiecha i te oczka ma takie...

Gość gość
Ja to zawsze rozpoznaję po tym, że wyraża ogólne zainteresowanie. Każdy jest inny więc te oznaki mogą się różnić, ale ogólnie to wzrok, zagaduje do ciebie, raczej jest miły... czasami flirtuje (chyba nie każdy od razu)

Gość gość
a masz jakiś konkretny przykład że o to pytasz? najlepiej to opisz sytuację a ci powiem...

Gość nieszczescie
Ogólnie pytam... bo właśnie mam taki przypadek dwuznaczny. Z jednej strony wydawało mi się że wyczułam jego zainteresowanie. Nie wgapiał się ale spoglądał często... potem zaczął rozmowę, dosiadł się do mnie, było bardzo miło. W przerwie nic się nie działo a po próbie znowu stanął obok mnie, nie rozmawialiśmy, ale nie poszedł nigdzie indziej... i jak wychodziłam to posłał mi takie dziwne spojrzenie. Stąd moje myśli bo z jednej strony okazał trochę zainteresowania i coś tam też wyczułam w spojrzeniu ale z drugiej... no nie jestem pewna

Gość gość
ile ty masz lat... na twoim miejscu bym poczekała jeszcze na rozwój akcji. widujecie się częściej lub będziecie widywać? możesz się ubrać ładniej i chociażby spoglądać. i być miła ale bez przesady. jak on sam nie przejdzie do jasnego flirtowania to ty spróbuj... nic ci się nie stanie ale delikatnie, na razie badaj co i jak. wg mnie możesz mu się podobać albo po prostu chciał być miły. na razie nie podałaś konkretów.

Gość gość
-Słucha cię i lubi z tobą przebywać, -Pragnie być w twoim towarzystwie jak najczęściej, -Sam inicjuje rozmowę, -Jest wobec ciebie miły i uprzejmy. -Żartuje, stara się cię rozbawić, -Mniej lub bardziej dyskretnie zerka na Twoje ciało

Gość nieszczescie
No nie wiem czy podałam za mało konkretów bo opisałam pobieżnie wszystko co miało miejsce. Tak naprawdę pierwszy raz spotkaliśmy się już kilka lat temu ale on chyba tego nie pamięta, ja sama nie jestem pewna ale imię się zgadza, kilka faktów też Jeszcze tylko dał mi do zrozumienia że to, że się dosiadł nie jest dla niego zwyczajne i zazwyczaj tego nie robi. Chyba masz rację, poczekam i zobaczę co się więcej wydarzy

Gość nieszczescie
10:03 dziękuję! Według tego chyba jednak wpadłam mu w oko, co mnie w sumie cieszy. Był miły, pytał o różne rzeczy związane z moją obecnością, ogólnie to była przyjemna rozmowa, wydawało mi się też, że zerkał i trochę mnie to peszyło, nie był to mój najlepszy dzień

Gość gość
Z założenia powinien dążyć do kontaktu (dążył), chcieć rozmawiać (chciał), być całkiem miły (był), przyglądać się (?), ogólnie w oczach byś zauważyła jego zainteresowanie (zauważyłaś). Oczy są zwierciadłem duszy :) każda kobieta to zauważy. Wydaje mi się, że jesteś nieśmiała i nie jesteś zbyt pewna siebie. Jak ci powiem, że mu się podobasz, to zmieni twoje zachowanie i nastawienie? :)

Gość gość
Ale się spinasz :D Podobasz się