Gość mihiderka Napisano Czerwiec 9, 2017 Hejka jak w tytule mam taki problem... Facet jest świetny, miły, niczego mu nie brakuje. Wyglądowo nie jest w stu procentach w moim typie, ja lubię wysokich brunetów o niebieskich oczach, nieprzesadnie szczupłych, niby spełnia te wymagania ale no.. nie jest najprzystojniejszy na świecie :P I ogólnie to nawet jest o rok młodszy. Ale ja nie tak dawno temu wyszłam z dołku po dziwnej relacji z facetem. Nie byliśmy w związku, raczej najbardziej dobiło mnie moje nastawienie szaleńczo pozytywne, nakręciłam się, wyobrażałam nie wiadomo co i wyszło co wyszło... Dlatego teraz chcę tego uniknąć a on już po pierwszej rozmowie mnie zauroczył. Ma w sobie coś, co mnie do niego przyciąga... I nie chcę wyobrażać sobie nie wiadomo czego, a machinalnie to robię... Może ktoś ma podobnie i sobie z tym jakoś umie radzić? Lub kopnie mnie w tyłek swoją opinią na ten temat? Proszę o cokolwiek, byle szczerze i bez żartów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach