Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Analik

Jaka dziorka po analu

Polecane posty

Gość Analik

Witam, Moja zona twierdzi, ze w poprzednich zwiazkach kochala sie analnie tylko raz. Ten raz pewnie chodzilo jej ze z jednym partnerem, poprostu jej niedopytywalem ... Kiedy kochalismy sie pierwszy raz analnie, dodam ze w drugi dzien naszej znajomosci co raczej podwaza to ze analnie bzykala sie z jednym partnerem. Wszedlem w nia bez wiekszych oporow, tylko na sline, praktycznie bez zatrzymania po same jaja nie widzac wiekszego grymasu na jej twarzy. Dziwi mnie to bo z poprzednimi partnerkami bylo sporo kombinacji i byly bardzo ciasne. Dodam ze miala kilkunastu partnero :-/ Moje pytanie brzmi czy to moze byc prawda? Postaram sie wrzucic fotke jej dzioreczki, nie odwiedzanej przez conajmniej 3msc ;-) No troche mnie to dziwi i ciekawi czy dziorka dziorce jest nie rowna

Gość gość
Jakim cudem mogłeś widzieć czy miała jakiś grymas na twarzy, czy nie? I po co Ci to wiedzieć?

Gość gość
wrzucaj tą fotkę ... chętnie popatrzymy na rozje.... dupsk.... Twojej żony ...

Gość gośćharry
Jak chcesz wyślij na Harry7712@onet.pl

Gość Analik
Poprostu jestem ciekaw. Czy musiala sie czesto bzykac w tylek czy nie. Ja kochalem sie z nia kilka razy, na palcach rak mozna policzyc a jestesmy ze soba 5lat...

Gość gość
zanim wrzucisz (zerżniętą z netu) fotę srajewa swojej (wymyślonej) żony, naucz się pisać poprawnie po polsku poje‪bany onanie-dzÓrko! 🖐️