Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota970

Jastrzębia Góra z dziećmi??

Polecane posty

Gość dorota970

Witam. W tym roku wybieram się z rodziną na wczasy do Jastrzębiej Góry. Powiedzcie mi, czy to dobry wybór na wczasy z maluchami?? Słyszałam, że są tam strome zejścia i mała plaża ... powiedzcie coś więcej o tej miejscowości

Gość gość asa
jak dla mnie dobry wybor. sa ne tylko strome zejscia, ale tez bardziej bezpieczne po schodach :-) plaza tez wystarczajaca :-) ja bylam tam 4 razy i polecam

Gość gość
Nie. nie jest dobre miejsce dla dzieci. woda jest tam gleboka, sa duze fale, strome zejscia i przeszkadzac tylko beda surferom.. to są spoty surferskie i dzieciaki tylko w******ja, bo nawet poplywac dobrze nie mozna, bo gówniaki sie wpieprzaja pod deske ;/

Gość gość
Bbylam 2 razy z dziecmi 12 i 16. Zejscia strome, szczegolnie bez schodow z jednej str wylany beton i zaraz obok piach -okropienstwo. Schody podobno zreperowali ale z 2 zlego wolalam juz po tym zejsciu z piachem. Plaza w miare. Cha.mstwo jak wszedzie. Jak pogody nie bedzie to nie ma nawet gdzie z dziecmi pojsc ile razy mozna chodzic mala promenada? Polecam domek do gory nogami -glupawka na calego.

Gość gość
Zależy od miejsca, byłam w Jastrzębiej z małym dzieckiem (od strony Władka) i tam akurat było strome zejście. Makabra, dziecko, wózek, parawan, zabawki, torba z rzeczami, i zejście z wysokiej skarpy po schodach. Owszem, można było iść do centrum, gdzie jest łagodniejsze zejście, ale to kawał drogi i plaża tam jest mega zatłoczona.

Gość gość

Jastrzębia Góra jest spokojną i malowniczą miejscowością. Warto się tam wybrać, jeżeli chcecie odpocząć. Osobiście polecam wam zatrzymać się w ośrodku www.rozewskabliza.com.pl Miejsce to jest idealne dla rodzin z dziećmi.