Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba wam sie moje miasto???? jest ktoś

Polecane posty

Gość gość
O k***a ale wiocha

Gość gość
Wiocha tak? X milion tak? Widać jaki jesteś p***bo/wykształcony nie uczono cie w szkole że to jest DUŻE miasto powtarzam Miasto i to miasto wojewódzkie? Nie uczono cie w szkole? Ciekawe gdzie ty mieszkasz że nazywasz moje miasto wiochą? Pochwal się pewnie na zabitej dechami wsi i o moim mieście możesz pomarzyć

Gość gość
Fajne miasto byłem tam kilka razy to nie jest wiocha idiotom tego nie przegadasz to miasto nie jest wiochą i nigdy nie będzie :) hejterzy niech się zamkną!!!

Gość gość
o karwa ale wiocha :D

Gość gość
Ile razy mam ci powtarzać że to nie x milion wiocha tylko Miasto powtarzam Miasto wojewódzkie x milion wojewódzkie ile razy mam to gościu powtarzać?

Gość gość
Wiocha :P

Gość gość
17:11 wiocha tak? To czemu moje miasto to duże miasto i to miasto wojewódzkie? Co? I to wiocha? Tak? Co zazdrościsz o tym mieście powtarzam mieście możesz sobie pomarzyć bo na sto procent mieszkasz na zabitej dechami wsi i o moim mieście możesz sobie pomarzyć i co zatkało cie? I co żal tobie d**e ściska że ja mieszkam w mieście i to wojewódzkim wieśniaku a ty na zabitej dechami wsi? I co łyso ci?

Gość gość
Jesteś wsiórem ze wiochy :D