Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betek

Pierwsze spotkanie

Polecane posty

Gość betek

Hej ;) W pazdzierniku tamtego orku poznałem przez internet dziewczyne ma 16 lat i jest młodsza odemnie o 3 lata, pisalismy troche ifajnie było, po miesiacu jednak z mojej winy zerwalismy kontakt ... Ale w kwietniu zaczelismy od nowa pisac i tak piszemy nadal i zbliżaja sie wakacje i chciałbym sie z nia spotkac. Juz pytałęm czy miałaby cos przeciwko to powiedziałą ze bedzie miała duzo wolnego czasu wiec mozemy sie spotkac. Powiem od razu ze zalezy mi na niej bo fajna dziewczynąjest charakter idealny. Ona jest dosc niesmiała , szcególnie do nowych ludzi i boi sie pzonawac nowych ludzi. i nistety tez jestem niesmiały i sam juz nie wiem o czym bede mógł z nia tam rozmawiac. Nie wiem gdzie z nia pójsc , kino wiele ludzi odradza, nw lody spacer sam juz nie wiem co polecacie?

Gość gość
Kino i lody. W ciemnosciach latwiej poglaskac po rece czy zlapac za dlon, gdyby sie bala w jakims momencie :)

Według mnie jakieś spokojne miejsce gdzie będzie można pogadać, np brzeg rzeki, do kina się idzie na film a nie na randkę, ;) skoro mówisz że dobrze się pisało to gadać też powinno. Młodsza jest czyli napewno nie zaraz buziaczki, jakieś przytulenia, chyba że sama zacznie. To lekko można. Na spokojnie. Bez stresu, nie gwałtownie.

Gość betek
Ona mówiłą ze robi sobie przerwe od chłopaków po tym jak z nia chłopak zerwał w tawtym roku. Dlatego To nie ma byc typowa randka,tylko normalne spotkanie , Sam jej napisalem ze spotkaniebez zobowiazan bo boi sie zaczac cos nowego. Bo kogos zrani albo ktos ją. Własnie nie wiem czy dobrze bedzie sie gadało bo wielokrotnie zaznaczałą ze ma trudnosci w naiwazywaniu nowych znajomosci, boi sie poznawac bo jest starsznie niesmiała. Ja tez niesmiały to boje sie o tą rozmowe ze bedzie cisza i nie bedzie tematów...Myslałem na poczatku zeby zaprosic ja na lody i nie wiem spacer do parku lub nad woda . rynek lub cos w ten desen ale z drugiej strony boje sie tej ciszy

, do kina się idzie na film a nie na randkę X Przecież oni do kina na lody się wybiorą :D

Gość gość
nie słuchaj głupich rad. Bądź sobą. Staraj się być empatyczny, słuchaj ją , są wakacje więc możliwości bycia razem jest dużo. Bądź czuły ale nie nachalny a reszta sama się ułoży. Jeśli jesteś ciekawy, masz osobowość to nie musisz udawać. Byłeś z nią wiele godzin na internecie. Przypomnij sobie o czym tam rozmawialiście, co lubi, czym się interesuje i postaraj się dopasować do tego.

Gość betek
Właśnie wiem ze czasu jest mnóstwo. Ale boję się że jak Spale na początku tzn nie będę miał o czym rozmawiać i będzie cisza to następnego spotkania nie będzie. A słychać nie wiem czy będę miał okazję bo przez swoją nieśmiałość wątpię że będzie mocno rozmowna. Wiec raczej ja będę musiał prowadzić rozmowę a też jestem nieśmiały... Ona tańczy w wielu zespołach i lubi horrory i zwiedzać to głównie ja interesuje.

Nie spinaj się to ci nie pomoże ;) przecież poznaliście się już w jakimś stopniu i wiesz jakie tematy ją interesują :)

Gość gość
do parku rozrywki typu park linowy ścianka wspinaczkowa czy cokolwiek innego za bardzo spinasz się

Gość betek
Wiem ze się spinam ale to przez to ze zależy mi i boję się trochę. Chce niby na luzie to wszystko robić ale czuje ze nie dam rady znaleźć tematów i będziemy milczeć a wtedy atmosfera jest okropna

Gość gość
spokojnie tylko spokój, najelepij jakby dziewczyna sie wypowiedziałą ale spokój to podstawa

Gość gość
Spacer, kino a po wszystkim można zaprosić dziewczynę do fajnej restauracji. :) ja zabrałem swoją do http://lawasz.pl/ - bardzo jej się spodobało, mają świetne jedzenie i atmosferę.