Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

arthrotec !!!!

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj wieczorem wzięłam 4 tabletki pod. Jezyk arthrotecu dalej nie brałam bo się wystraszyłam ze cos nie tak calla noc miałam bardzo silne dreszcze rano troszkę plamilam i do tej pory tez ale bardzo malo czy uszkodziłam tylko plod dodam ze jestem w 6-7 tyg . Proszę pomozcie

Gość gość
Dreszcze sa normalne i takie samopoczucie. Plamienie nie usunelo ciazy a moglo uszkodzic plod musisz dokonczyc zabieg!

Gość gość
Teraz już nic się nie da zrobić. Uszkodzilas i urodzisz zdeformowane dziecko. W sumie dobrze ci tak.

Gość gość
Rozważasz aborcję? Doświadczyłaś aborcji? Boisz się? w w w. netporadnia.pl

Gość Ewelina_P
BEZPIECZNE I SKUTECZNE TABLETKI PORONNE Wieloletnie doświadczenie !!! Wsparcie w trakcie kuracji !!! Oferujemy Zestaw nr 1 12 tab Arthrotec 250zł (skuteczność 70%) Zestaw nr 2 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 350zł (skutecznosć 94-95%) Zestaw nr 3 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 550 zł (skutecznosć 97%) (ru486 z Mołdawii) Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 z UK koszt 750zł (skutecznosć 98%) KONTAKT: ☎ 577_405_474 uczciwa Wysylamy natychmiastowo po zamowieniu pocztą polską Sprawdzenie zawartoćci przed zaplata jest mozliwe wylcznie przez poczte polska. zamowienia zlozone do godziny 13tej wysylamy jeszcze tego samego dnia i przesylka dociera na miejsce w dniu nastepnym. Jeśli zalezy Ci na dyskrecji to przesyleka moze byc dostarczona na dowolny urzad pocztowy zamiast do domu (nikt z domownik—w nie wie ze cos zamawiasz )

Gość xxxxxxx

Pomogła pani Ewelin

dzięki !!!!

Tak jak wyżej, jeśli potrzebujesz tabletek poronnych to tylko od pani Eweliny

Pełen profesjonalizm , uczciwość, wsparcie w trakcie

zostawiam sobie jej nr tel

Gość Aga

witam posiadam arthrotec 12 sztuk za 250zł odbior osobisty katowice oraz okolice
olaf.mis@opoczta

Gość Arthrotec

Posiadam zestaw 12 tabletek Arthrotec cena 250 zł odbiór osobisty w Katowicach lub wysyłka za pobraniem z sprawdzeniem zawartości pomagaanna@wp.pl