Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki nie mają tyłków w kształcie tzw bubble ass ?

Polecane posty

Gość gość

tylko flat ass albo FAT ASS

Gość gość
bo maja słabe geny, inteligencji tez nie mają

Gość gość
Niektore sie znajda. Murzynki tez nie wszystkie maja bubble ass jakby sie wydawalo. Widzialem mnostwo Murzynek plaskich jak stol.

Bo to są albo mega intensywne ćwiczenia, albo geny, albo chirurgia plastyczna. Polki chyba mają w genach bycie drobnymi, tzn. bardziej płaskimi ;) Albo lenistwo, mi by się nie chciało xD

Gość gość
bo nie są latynoskami, nie mamy też nosów jak Arabki albo oczu jak kobiety z Azji wschodniej

Mi sie niedobrze juz od tych dvp robi wchodze se na instagrama a tam kazda foty dvpy wrzucaja i kazda taka sama rzygac mi sie chce od tego oblesne wielkie zady :O

Gość gość
Bo te z bubble ass cokolwiek to jest spieprzyły od Polaków za granicę. :D

Gość gość
polki mają tyłki płaskie od nadmiaru anala za to pipy rozepchane ruhają je w owłosione rowy zarówno dresy polskie jak i mudżyny z afrika

Gość gość
00.25 0.47 Hahahaha! Dobre!

Gość gość
Ja akurat mam taki zad i co w związku z tym?

Gość gość
no ja nie wiem czy to takie fajnie, u latynosek i murzynek to fajnie wyglada ale u polek nie, mam kolezanke jest normalnej budowy bardziej w kierunki szczupłej, nogi ma solidne, d**e tez, szeroka wywalona do tylu, jak te murzynki, jak chodzi to połdupku skaczą z jednej na drugą i wcale komplementow za to nie zbiera (inne dziewczyny smieją sie z niej ze ma d**e jak szafa, albo ze jest ''dupczasta'') a faceci jak juz komentują to wulgarnie, zaraz z seksem im sie to kojarzy, ze ''rżnieciem'' to samo mają cycate, niestety polacy krytykuja i obrażają wszystkich ktorzy w jakis sposob odstają od wizerunku typowego ''polaka cebulaka''

Gość gość
gość dziś - no dokładnie. Jako posiadaczka takiego nietypowego jak na nasze warunki tyłka potwierdzam. Nie zgodzę się z tym, że cycate mają tak samo, bo choć potrafią być wulgarnie komentowane, to jednak wielkie cycki się facetom podobają, a kobiety ich po prostu zazdroszczą. Wielkie tyłki natomiast najczęściej są po prostu obiektem drwin (nawet jak jędrne i kształtne) także ze strony facetów. Generalnie spotkałam się z opinią, że faceci wolą wydatne cycki, przynajmniej w Polsce a taki konkretny tyłek dla wielu będzie wręcz wadą. W dodatku mając taki zad ubiór sprawia więcej problemów niż ten mały. Nawet lubię tę swoją pupę, ale szczerze mówiąc to w życiu z jej powodu raczej spotykają mnie nieprzyjemności niż setki komplementów i adoratorów. Zdecydowanie wolałabym zestaw: mały tyłek+wielkie piersi, ale że mam odwrotne proporcje, to chyba tylko drastyczna dieta i operacja plastyczna mogłaby mnie przybliżyć do takiej sylwetki...